Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχεια αγωνιστικής δραστηριότητας από τον Ποδηλατικό Σύλλογο Τρικάλων

Συνεχίζει την ποδηλατική του δράση ο Π.Σ. Τρικάλων. Συγκεκριμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο 12 & 13 Οκτωβρίου συμμετείχε στους αγώνες που διοργάνωσε ο Π.Γ.Σ. Λάρισας.

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στο αγώνισμα ατομικής χρονομέτρησης, στην κατηγορία  Μίνι αγωνίστηκαν:  Η Εύα Ντάκου που κατέκτησε την 2η θέση και  ο Ντίνος Ζιντζόβας την 6η θέση.

Την Κυριακή 13 Οκτωβρίου στον αγώνα «Ανάβαση Σπηλιάς»,  στην κατηγορία Παμπαίδων ο Σιδέρης Δημήτρης κατέκτησε την 4η θέση και ο Ντάκος Αποστόλης την 12η .

Στην κατηγορία Παίδων είχαμε πολύ καλή εμφάνιση με τέσσερα άτομα στην πρώτη εξάδα, αποτελέσματα:  Λαγός Περικλής 2ος , Τσατσαρώνης Κων/νος 3ος , Κουτσιβέτας Κων/νος 4ος , Ποτήρης Νίκος 6ος , Τυφαρίκης Άγγελος 9ος .

Επίσης ο αθλητής  Κωστογλούδης Χαρίσηςτο Σάββατο 12 Οκτωβρίου  συμμετείχε στην Αθήνα σε αγώνα ατομικής χρονομέτρησης που διοργανώθηκε από τον ΖΕΥΣ Π.Ο. στην διαδρομή προς Πάρνηθα. Ο Χαρίσης τερμάτισε 4ος στην κατηγορία Νέων και 10ος γενικής.

Η ποδηλατική αγωνιστική περίοδος πλησιάζει προς το τέλος της, και οι ποδηλάτες του  Π.Σ. Τρικάλων  θα αγωνιστούν την επόμενη εβδομάδα στην ανάβαση Ανατολής που διοργανώνει Ο ΠΑΣ Πηνειός στην Λάρισα.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα για το 2019 κλείνει στις 3 Νοεμβρίου, με τον αγώνα ορεινής ποδηλασίας « ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 2019» που διοργανώνει ο Π.Σ.Τρικάλων στον λόφο προφήτη Ηλία. Με την ευκαιρία του αγώνα θα διοργανωθεί και λαϊκός αγώνας  για παιδιά δημοτικών και γυμνασίων της πόλης μας. Περισσότερες πληροφορίες στο επόμενο δελτίο τύπου.

Χορηγοί ομάδας:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (πρακτορείο ΟΠΑΠ),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός).

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους,  καθώς τους γονείς των αθλητών που βοηθάνε τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν.

Με το ποδήλατο αθλείσαι, μαθαίνεις οδήγηση, ζεις στην φύση, χαίρεσαι την ζωή!!!

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Τηλέφωνα: Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785) – Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306). Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Email:[email protected]

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή