Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχεια του σήριαλ των αναβολών του ανοίγματος

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το αβέβαιο του ανοίγματος της αγοράς. 

Εκ νέου αναβολή είναι ορατή μετά την εκτίναξη του αριθμού των κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφεται το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα την χθεσινή ανακοίνωση 3.215 κρουσμάτων, αλλά και τη ραγδαία αύξηση στον αριθμό των διασωληνωμένων. 

 Την σίγουρη, σχεδόν, αναβολή του ανοίγματος επιβεβαίωσαν με δηλώσεις τους σήμερα τόσο ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, όσο και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη. «Αν η πανδημία καλπάζει, το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται και το άνοιγμα της αγοράς θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της πανδημίας», είπε συγκεκριμένα ο Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3.  

Από την πλευρά της η κυρία Πελώνη υπογράμμισε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων:  

«Φοβάμαι ότι αυτή τη στιγμή η συζήτηση για οποιοδήποτε άνοιγμα μέσα στον Μάρτιο δεν είναι της παρούσης. Το άνοιγμα των δραστηριοτήτων θα εξαρτηθεί από την πορεία των κρουσμάτων. Δώσαμε έναν οδικό χάρτη για το ποια είναι η επόμενη μέρα όταν μπορέσουμε να μειώσουμε το επιδημιολογικό φορτίο, χωρίς συγκεκριμένες ημερομηνίες, γιατί τα πάντα είναι υπό την αίρεση της εξέλιξης της πανδημίας». 

  «Υπάρχει τεράστια πίεση αυτή τη στιγμή στο σύστημα υγείας, γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ανοίγουν συνέχεια κλίνες ΜΕΘ και υπάρχει συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα. Θα ληφθεί όποια απόφαση πρέπει να ληφθεί», είπε. «Υπάρχει μεγάλη μεταδοτικότητα λόγω του καιρού και λόγω όλων αυτών των συγκεντρώσεων», συνέχισε. 

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή