Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει με αγώνες και νέες ποδηλατικές δράσεις ο Π.Σ. Τρικάλων

Σε ποδηλατικούς αγώνες συμμετείχαν το περασμένο Σαββατοκύριακο πέντε ποδηλάτες από την ακαδημία του Π.Σ.Τρικάλων.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργάνωσε ένα ποδηλατικό διήμερο στο Συκούριο Λάρισας. Το Σάββατο είχαμε την ατομική χρονομέτρηση (Ανάβαση Σπηλιάς) που διεξάχθηκε σε συνθήκες χιονόπτωσης και την Κυριακή τον αγώνα αντοχής (Γύρος Τεμπών).

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Τρικάλων συμμετείχε στον πρώτο αγώνα του Σαββάτου (Ανάβαση Σπηλιάς)  με 5 ποδηλάτες από την ακαδημία του στις κατηγορίες Παμπαίδων, κορασίδων και παίδων. Παρά το κρύο και την ελαφριά χιονόπτωση οι νεαροί ποδηλάτες μας  τερμάτισαν τον αγώνα με πολύ καλές επιδώσεις.

Στην κατηγορία παμπαίδων ο Νικολός Αλέξανδρος κατάκτησε την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του. Στην 5η θέση βρέθηκε ο Μαγαλιός Ορέστης κερδίζοντας επάξια μια θέση στην πρώτη εξάδα. 7ος τερμάτισε ο Σιδέρης Αλέξανδρος.

Στην κατηγορία κορασίδων η Εύα Ντάκου τερμάτισε στην 4η θέση καθώς έτρεχε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη (10km) διαδρομή ανάβασης.

Στην κατηγορία παίδων ο Ζιντζόβας Κων/νος τερμάτισε στην 7η θέση ο οποίος επίσης έτρεχε για πρώτη φορά σε τόσο μεγάλη (10km) διαδρομή ανάβασης. Ο ίδιος αθλητής αγωνίστηκε και την επόμενη ημέρα στον αγώνα αντοχής  (Γύρος Τεμπών), όπου και τερμάτισε επίσης στην 7η θέση.

Επόμενος αγώνας είναι το «ΜΤΒ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» στις 27 Μαρτίου, ένας αγώνας θεσμός για τις μικρές κατηγορίες στην ορεινή ποδηλασία. Φέτος σε αυτούς τους αγώνες θα μπορούν να συμμετέχουν και παιδιά του δημοτικού δωρεάν και χωρίς να έχουν αγωνιστικό δελτίο ποδηλάτη.

Ευχαριστούμε στους χορηγούς της ομάδας μας, αφού μέσα από την οικονομική τους στήριξη μπορούμε και συνεχίζουμε την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην πόλη μας.:

ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ (ποδηλατικό κατάστημα Λάρισας),  Πρατήρια Υγρών Καυσίμων ΕΛΙΝ (αφοί Κουτσιβέτα), Κηποδημιουργίες (ΚΟΙΝ.ΣΕΠ ΤΡΙΚΑΛΩΝ), Μάντζιος Παναγιώτης (τεχνική εταιρία), PROMIST (ασφάλειες), Δ.ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (Ολυμπιονίκης ποδηλασίας),  3G (ψηφιακές εκτυπώσεις),  ΕΦΗ ΠΑΛΑΤΟΥ (φυσιοθεραπεία – βελονισμός), LA FARM (γαλακτοκομικά). 

Ευχαριστούμε επίσης  τους γονείς των αθλητών που βοηθούν τα παιδιά τους να προχωρήσουν σε αυτό το δύσκολο, επίπονο, αλλά και μαγευτικό άθλημα που επέλεξαν. Με αυτό τον τρόπο βοηθάνε έμμεσα και όλη την ομάδα.

Οι εγγραφές στην ποδηλατική ακαδημία άρχισαν!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα ομορφότερα αθλήματα στον κόσμο, αν σου αρέσει να γυμνάζεσαι μέσα στην φύση, αν σου αρέσει η οδήγηση σε ποδηλατικά μονοπάτια, τότε τα μόνα  πράγματα που θα χρειαστείς είναι ένα κράνος  το ποδήλατό σου και όρεξη για πολλές βόλτες.

Επικοινωνία για εγγραφές και συμμετοχή στην ακαδημία ποδηλασίας:

Ζιντζόβας Ηλίας (6986010785)

Καράτζιος Γιώργος (6975752403)

Ταμανάκιας Μιχάλης (6989154306).

Υπεύθυνοι προπονητικού και αγωνιστικού σχεδιασμού.

Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και να μάθετε πληροφορίες για εμάς:

Facebook: https://www.facebook.com/Podilatikos.Trikalon.cycling.club/

Instagram: https://www.instagram.com/pstrikalon/

Email: [email protected]

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση της ομάδας: https://sway.office.com/tShgih5DRfJgMtYh

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή