Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει με «Πορεία Ευθύνης» ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Με την παρουσία υψηλόβαθμων στελεχών της Κυβέρνησης παρουσιάστηκε στο Αθηναϊκό κοινό το βιβλίο του Ηλία Βλαχογιάννη με τίτλο «Πορεία Ευθύνης».

Για το βιβλίο μίλησαν οι κ.κ. Χρήστος Σταϊκούρας, Υπουργός Εθνικής Οικονομίας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Θάνος Πλεύρης, Υπουργός Υγείας, Κώστας Κατσαφάδος, Υφυπουργός Εμπορικης Ναυτιλίας, Χάρης Θεοχάρης, Βουλευτής Νοτίου Τομέα, Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νέας Δημοκρατίας ενώ τη συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Δημήτρης Κοτταριδης.

Βέβαια, δεν πρόκειται για μια απλή παρουσίαση αφού σηματοδοτεί την κάθοδο του Ηλία Βλαχογιάννη στις επερχόμενες εκλογές και μάλιστα με την αναγνώριση και στήριξη – θα μπορούσε να πει κανείς, από ισχυρά ονόματα της πολιτικής σκηνής που βρίσκονται στο πλευρό του.

Στην παρουσίαση, από τα Τρίκαλα βρέθηκε και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης με τον οποίο η διαδοχή στην άλλοτε Νομαρχία Τρικάλων, καθόρισαν σημαντικά την πορεία ανάπτυξης στην περιοχή.

Ο κ. Βλαχογιάννης, μέσα από το βιβλίο του, θυμίζει ότι η πολιτική δεν μπορεί να βασίζεται σε λόγια, αλλά σε σκληρή δουλειά με έργα και πράξεις.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή