Νομαρχιακά Νέα

Συνεχίζονται από την ΠΕ Θεσσαλίας οι αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο

30 Sep 2023

Μεγάλες οι “πληγές” άφησε ο Elias – Επιχειρήσεις στο Παλιούρι Καλαμπάκας και στο ορεινό δίκτυο Καστανιά-Στεφάνι -Πολυθέα 

Καθημερινή και υπό αντίξοες συνθήκες είναι η μάχη των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου που επλήγη από τα πρόσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μηχανήματα έργου επιχειρούν όπου υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Θεσσαλίας, προκειμένου να εξασφαλιστεί η οδική σύνδεση των μεγάλων πόλεων με τις επαρχιακές οδούς, ενώ παράλληλα συνεχίζονται οι καθαρισμοί ρεμάτων.

Αναλυτικότερα τα σημεία όπου επιχειρούν τα συνεργεία της Περιφέρειας, με όλο το διαθέσιμο προσωπικό και μηχανήματα:

-Στην ΠΕ Τρικάλων δόθηκε προσωρινή πρόσβαση στη διασταύρωση με Κλεινό, προκειμένου να τοποθετηθεί γέφυρα belley, ενώ επιχειρούν τα συνεργεία της Περιφέρειας στο Παλιούρι Καλαμπάκας και στο ορεινό δίκτυο Καστανιά-Στεφάνι -Πολυθέα μέχρι και τη Δέση, όπου υπάρχει σύνδεση με την εθνική οδό.

-Στην ΠΕ Μαγνησίας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία προς Άγιο Λαυρέντιο και στο δρόμο Βόλος- Κανάλια. Παράλληλα μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν διαρκώς στα εξής σημεία: Μηλίνα, Μηλίνα – Τρίκερι, Ιωλκού (ΤΟΜΥ), Βόλος- Διμήνι, ρέμα Σεσκουλιώτη, Αγριά παραλιακό μέτωπο, Αγριά- Δράκεια, οδός Λαρίσης, Αθηνών, Πλατανιάς, Λαύκος- Μηλίνα, Ζαγορά, Χορευτό, Ανήλιο- Μακρυρράχη, Ξηριας, Αλμυρός, Ζαρκαδοχώρι.

-Στην ΠΕ Λάρισας αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Λάρισα- Φάρσαλα και την ΠΕΟ Λάρισας- Βόλου και Φάρσαλα-Σταυρός-Δομοκός, ενώ μηχανήματα της Περιφέρειας επιχειρούν διαρκώς στην επαρχιακή οδό Καρυές- Χαλκιάδες, Πλατύκαμπος- Νίκαια, Χάλκη- Πλατύκαμπος.

– Στην ΠΕ Καρδίτσας οι θέσεις επέμβασης στο οδικό δίκτυο μετά την τελευταία κακοκαιρία Elias είναι: Καθαρισμός περιφερειακού δρόμου Καρδίτσας, διασταύρωση από 4ο χλμ επ. οδού  με Κρύα Βρύση, σε Μεσενικόλα, Ιερά Μονή Κορώνης –διασταύρωση προς Μεσενικόλα, Καρδιτσομαγούλα -Αγ. Τριάδα , διασταύρωση προς Παλιούρι,  Σοφάδες –Καρποχώρι, Μουζακι-Αργιθέα- όρια νομού Άρτας, θέση Φανάρι, Πευκόφυτο-Πετρίλι- όρια νομού Καρδίτσας.

trikalanews.gr
Author: trikalanews.gr

Επιτέλους… λίγο χόρτο στο Στάδιο – Ο Κατσαντώνης είπε το αυτονόητο

Επιτέλους… λίγο χόρτο στο Στάδιο – Ο Κατσαντώνης είπε το αυτονόητο

Η πρόταση Κατσαντώνη κρατά τον ΑΟΤ στην έδρα του – Επανασπορά αντί για έργο εκατομμυρίων …
Τρίκαλα: Το Στάδιο… παίζει μπάλα με την κόντρα Δήμου – Περιφέρειας

Τρίκαλα: Το Στάδιο… παίζει μπάλα με την κόντρα Δήμου – Περιφέρειας

Τρίκαλα: Ούτε σήμερα συμφωνία για το Στάδιο – Η κόντρα Δήμου και Περιφέρειας σε νέα πίστα Η ζωντανή αντιπαράθεση στη …
Με στόχο την Αναγέννηση: Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα!

Με στόχο την Αναγέννηση: Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα!

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στην Καρδίτσα και επενδύει στην Αναγέννηση με στόχο την ανάπτυξη αθλητικών υποδομών, τη στήριξη της νεολαίας …
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

Με έμφαση στην ανανέωση και τη συμμετοχή νέων μελών συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ιστορικού Συλλόγου …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.