Συνεχίζονται οι επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μετεώρων

Την Δευτέρα 30/03 ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Α’ κ. Θεοχάρης Στέφανος επισκέφθηκαν τα χωριά Κονισκός, Φωτεινό, Μαυρέλι και Γερακάρι.

Την Τρίτη 31/03 ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Θώμος Γεώργιος και ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Β’ κ. Παπανικολάου Γεώργιος επισκέφθηκαν τα χωριά Παναγία, Κορυδαλλός, Πεύκη και Τρυγόνα και την Τετάρτη 01/04 τα χωριά Γλυκομηλιά, Ελάφι, Αμάραντος, Διάβα και Κρύα Βρύση.

Στα χωριά Λογγάς, Φλαμπουρέσι, Καλλιθέα, Καλομοίρα και Μαλακάσι δεν κατέστη δυνατή λόγω των μέτρων η συνάντηση με τους Προέδρους και για αυτόν τον λόγο υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους.

Σκοπός των επισκέψεων είναι να καταγραφούν οι  ανάγκες των κατοίκων, όπως αυτές έχουν δημιουργηθεί μετά την εφαρμογή των αναγκαστικών – περιοριστικών μέτρων, λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Επίσης στόχος των επισκέψεων είναι και η ενημέρωση των κατοίκων μέσω των Προέδρων για τους κανόνες υγιεινής και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή