Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεδριάζει το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας

Με 12 θέματα στην ατζέντα συνεδριάζει την ερχόμενη Τρίτη 28 Μαρτίου στις 6 το απόγευμα το ΔΣ του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Τα θέματα

1. Έγκριση πρακτικών προηγούμενης συνεδρίασης (28-2-2023).

2. Ενημέρωση – Ανακοινώσεις.

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με έγκριση υποβολής Πρότασης στην Πρόσκληση αριθμ. 122 (ΟΠΣ ΕΣΠΑ 6072) στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας: «Ενίσχυση της Ανταγωνιστικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων (ιδιαίτερα των ΜΜΕ), μετάβαση στην ποιοτική επιχειρηματικότητα με αιχμή την καινοτομία και αύξηση της Περιφερειακής Προστιθέμενης Αξίας», με τίτλο: « Δημιουργία και λειτουργία υποδομής παροχής υψηλού επιπέδου Δημόσιων ψηφιακών υπηρεσιών προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση δράσεων Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος,Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

5. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με ορισμό αναδόχου για την Έκθεση Καρδίτσας έτους 2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, Πρόεδρος Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως συνδιοργανωτή με την Περιφέρεια Θεσσαλία και τον Δήμο Καρδίτσας στο θεματικό πάρκο με θέμα τους Δεινοσαύρους, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καρδίτσας από 28/4 έως 31/5/2023.

Εισηγητής: Πέτρος Παπαδάκος, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου ως συνδιοργανωτή με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Δήμο Καρδίτσας στο «1ο ΑΣΤΙΚΟ STREET FOOD FESTIVAL» που θα γίνει στην πόλη της Καρδίτσας.

Εισηγητής: Γιώργος Στεργιούλης, Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην πρωτοβουλία «Αλυσίδα Αξίας- Ομιλούντα Αιωνόβια Δέντρα» του Πολιτιστικού Οργανισμού «Δρόμοι Της Ελιάς»

Εισηγητής: Ευριπίδης Παπουτσής, Γενικός Γραμματέας Επιμελητηρίου.

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα της Οργανωτικής Επιτροπής του Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, για την οικονομική ενίσχυση της «15ης Διεθνούς Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών» που θα πραγματοποιηθεί στην Καρδίτσα και το Μουζάκι από 30/3 έως 9/4/2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος,Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

10. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αίτημα του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου «Καραγκούνα» για την οικονομική ενίσχυση της «30ης Πολιτιστικής Συνάντησης Παιδιών», που θα γίνει στην Καρδίτσα από 10-14/5/2023.

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος,Οικονομικός Επόπτης Επιμελητηρίου.

11. Συζήτηση και ενημέρωση για τα αποθεματικά του Επιμελητηρίου Καρδίτσας καθώς και διερεύνηση των δυνατοτήτων αξιοποίησης μέρους αυτών για δράσεις αναπτυξιακού χαρακτήρα.

Εισηγητής: Κατσίκης Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου

12. Συζήτηση, ενημέρωση και λήψη απόφασης σχετικά με διάθεση ποσού 15.000 ευρώ που δόθηκε από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) στο Επιμελητήριο Καρδίτσας για την Έκθεση «THESSALY EXPO 2022»

Εισηγητής: Κατσίκης Γεώργιος, Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου.

13. Διάφορα.

Ο Πρόεδρος ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή