Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέλευση της Επιτροπής Ειρήνης Τρικάλων με ομιλία για τους πολεμικούς σχεδιασμούς

Η Επιτροπή Ειρήνης Τρικάλων καλεί τους φίλους να παραβρεθούν την Τρίτη 19 Οκτώβρη 2021 και ώρα 7 μ.μ. στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη.

Η συνέλευση θα ανοίξει με ομιλία από μέλος της γραμματείας της Επιτροπής Ειρήνης για τη  συνέχιση και κλιμάκωση της πάλης ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.

Απαιτείται η οργάνωση του αγώνα ενάντια στην Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις, αλλά και την ελληνογαλλική συμφωνία, την αποστολή ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό, τους ευρωατλαντικούς σχεδιασμούς.

Θα ακολουθήσει ο απολογισμός δράσης της Επιτροπής την τετραετία που πέρασε από το προηγούμενο Συνέδριο, η ανάδειξη νέας Γραμματείας καθώς και η εκλογή αντιπροσώπων για το 19ο Συνέδριο της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη που θα συνέλθει το Σάββατο 30 Οκτώβρη 2021, στον Πολυχώρο “Μάνος Λοϊζος” στη Νίκαια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τους εσωτερικούς χώρους. Απαραίτητη η προσκόμιση βεβαίωσης εμβολιασμού, αρνητικού rapid test ή βεβαίωσης νόσησης.

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή