Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνελήφθη ο οδηγός που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή

Συνελήφθη κατόπιν εισαγγελικής εντολής ο 35χρονος οδηγός της μοτοσυκλέτας που παρέσυρε το τρίχρονο κοριτσάκι και την 70χρονη νταντά του, το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Κηφισίας. Ο 35χρονος αναμένεται θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα προκειμένου να του απαγγελθούν κατηγορίες όπως προβλέπεται από το νόμο. Στη συνέχεια  ενώ αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος και μέχρι την δίκη θα αφεθεί ελεύθερος.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της παράσυρσης της ηλικιωμένης και της 3χρονης

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι εικόνες από τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος στη λεωφόρο Κηφισίας. Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr, διακρίνεται το κόκκινο μηχανάκι την ώρα που πέφτει πάνω στο παιδί και την 70χρονη νταντά του, παρασέρνοντάς τους στο οδόστρωμα, στο ρεύμα προς Κηφισιά.

https://www.youtube.com/watch?v=7iDdPrIb370

Ο 35χρονος οδηγός courier φαίνεται να κινείται με χαμηλή ταχύτητα στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας όταν η γυναίκα από τη Γεωργία με το 3χρονο παιδί διασχίζουν κάθετα τη λεωφόρο Κηφισίας από σημείο χωρίς διάβαση και σηματοδότηση. Το δίκυκλο πέφτει πάνω τους, τους πετάει στο έδαφος και στη συνέχεια σέρνεται στο οδόστρωμα στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας.
kifisias-2
Ο οδηγός courier που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή
kifisias-4
Το σημείο που έγινε το ατύχημα

Οι δυο τους παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τις αισθήσεις τους. Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το παιδί νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

kifisias-3
Το μηχανάκι που παρέσυρε γιαγιά και εγγονή
kifisias-1

Λόγω του τροχαίου ατυχήματος, στο σημείο για αρκετή ώρα η κυκλοφορία διεξάγονταν μόνο από τη δεξιά λωρίδα. Ωστόσο κατά τις 10:30 το πρωί, ο δρόμος άνοιξε αλλά κατά μήκος της Λ.Κηφισίας καταγράφεται αυξημένη κίνηση.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή