Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνελήφθησαν σε Καρδίτσα και Τρίκαλα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Κατασχέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης

Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή της Καρδίτσας και στα Τρίκαλα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο ημεδαποί άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών. Ειδικότερα:

Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, ένας Καρδιτσιώτης, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 10 γραμμαρίων.

Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε μεταβεί στην Αθήνα όπου και προμηθεύτηκε την κοκαΐνη από άγνωστο άτομο, έναντι χρηματικού αντιτίμου.
Το προαναφερόμενο όχημα κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης της παράνομης0020δραστηριότητάς του, ενώ επιπλέον από την κατοχή του κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 450 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας Τρικαλινός, διότι κατά τον έλεγχο κατελήφθη να κατέχει μία νάιλον συσκευασία με κάνναβη, βάρους 14,3 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή