Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεργασία Χρήστου Μιχαλάκη με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, σε μία συζήτηση, που εκτός από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα, αναλύθηκαν και μία σειρά από θέματα.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στην Περιφερειακή Ενότητα και την Ελληνική Αστυνομία, που έχει ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα, με άμεση αποτύπωση στον πολίτη, τόσο όσον αφορά θέματα ασφάλειας όσο και της ελαχιστοποίησης της ταλαιπωρίας των πολιτών, όπου προκύπτουν προβλήματα.

Η αντιπροσωπεία των Τρικαλινών αστυνομικών ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μιχαλάκη για την συνεργασία, θέτοντας κατά τη διάρκεια της συζήτησης κτιριακά θέματα, αλλά και το μνημείο στην Τρυγόνα, ενώ δήλωσαν παρών για τον ημιμαραθώνιο δρόμο Θανάσης Σταμόπουλος, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων.

Από την πλευρά του ο Αντιπεφερειάρχης στάθηκε και αυτός στην άριστη και συνεχή συνεργασία των δύο πλευρών, τονίζοντας πως ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο ίδιος προσωπικά, βρίσκονται στο πλευρό της Ελληνικής Αστυνομίας, αλλά και του αστυνομικού προσωπικού, με δράσεις που αναβαθμίζουν τον εξοπλισμό, αλλά και προσπαθώντας να δίνουν λύσεις σε προβλήματα, ώστε να επιτελέσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το δύσκολο έργο τους.

Στη συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιωάννης Αναγνώστου, ο Αντιπρόεδρος Αριστοτέλης Σιακαβάρας, ο Γενικός Γραμματέας Λάμπρος Μητσικός, ο Ταμίας Δημήτριος Πλόκος και ο Οργανωτικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή