Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεργασία Δήμου και Εμπορικού Συλλόγου για τον Μύλο των Ξωτικών

Σύσκεψη με τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας μεταξύ Δημοτικής Αρχής και ΕΣΤ καθώς κοινός στόχος των δυο είναι η εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Ο δήμαρχος ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την πορεία προετοιμασίας του «Μύλου των Ξωτικών» ο οποίος επιστρέφει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μετά από 2 χρόνια. Διαβεβαίωσε πως λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα και θα ληφθούν ακόμη περισσότερα και αυστηρότερα για την λειτουργία του «Μύλου» σε καιρό πανδημίας και έξαρσης κρουσμάτων.

Άκουσε δε με προσοχή τις προτάσεις του προέδρου του ΕΣΤ κ. Χρήστου Μπλουγούρα και των μελών του Δ.Σ. οι οποίοι θεωρούν ζωτικής σημασίας για την οικονομία της πόλης τη διεξαγωγή του «Μύλου των Ξωτικών», θέτοντας ωστόσο ως πρώτη προτεραιότητα «την ασφάλεια των επισκεπτών και σαφώς των κατοίκων της πόλης, καθώς πάνω απ’ όλους και απ’ όλα είναι η Υγεία των συμπολιτών μας».

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν να υπάρχει συνεχή συνεργασία τις επόμενες εβδομάδες, έτσι ώστε να καθοριστούν και οι επιπλέον δράσεις οι οποίες θα γίνουν και στο κέντρο της πόλης.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή