Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεργασία για παρεμβάσεις ανάπτυξης στο Ριζαριό

Με τον Σύλλογο Νέων και Γονέων συναντήθηκε ο Χρήστος Μιχαλάκης

Στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Νέων και Γονέων Ριζαριού.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε σειρά θεμάτων που αφορούν το Ριζαριό, αλλά και έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, με στόχο την βελτίωση και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής. Στο επίκεντρο βρέθηκε το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Ριζαριού, η ανακατασκευή γεφυριού, οι εργασίες του γηπέδου μπάσκετ και όχι μόνο. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση και για τις δράσεις του Συλλόγου το επόμενο διάστημα.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε τις ευχαριστίες προς τον Χρήστο Μιχαλάκη, αλλά και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, για το έντονο ενδιαφέρον τους και τις παρεμβάσεις που γίνονται στο Ριζαριό, ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην ιδιαίτερα καλή συνεργασία που υπάρχει.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Πρόεδρος της «Αστικής Ανάπτυξης» Τρικάλων Γιώργος Ζιώγας, ο οποίος έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου και παραμένει ενεργό μέλος του, στηρίζοντας τις προσπάθειες και τις δράσεις του.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μιχαλάκης στάθηκε και ο ίδιος στην εξαιρετική συνεργασία και τις παρεμβάσεις που γίνονται, ενώ εξέφρασε και τα συγχαρητήριά του προς τον Σύλλογο, για την ενεργητικότητα και την παρεμβατικότητά του.

Στη συνάντηση παρεβρέθηκαν ο Πρόεδρος Ευάγγελος Ντάνας, ο Αντιπρόεδρος Δημήτρης Παπαποστόλου, ο Γραμματέας Νίκος Σαλταγιάννης, η Ταμίας Σοφία Ζούκη και τα Μέλη Αργυρώ Ντάνα, Νίκος Ρόγκας, Δήμητρα Μούκα και Κωνσταντίνος Λεοντάρης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ριζαριού Ευγενία Νταϊλιάνη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή