Συνεργασία και συντονισμός για τον οικισμό των Ρομά στο Κηπάκι

Με τον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 24 Αυγούστου 2021, εκπρόσωποι του νέου ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρομά Κηπακίου.

Ο νέος πρόεδρος Νίκος Καραχάλιος, με τα μέλη του ΔΣ, Αποστόλη Φουντούνα, Χρήστο Ζαφειρόπουλο και Βαγγέλη Ζαφειρόπουλο, συζήτησαν παρόντος του αντιδημάρχου Γιάννη Οικονόμου, για θέματα που σχετίζονται και αφορούν στη βελτίωση των υποδομών του οικισμού.

Κυρίως, για την ολοκλήρωση του γηπέδου ποδοσφαίρου στην είσοδο του οικισμού, την παραχώρηση γραφείου για τον Σύλλογο, την επέκταση του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων και την προσθήκη περισσότερων κάδων απορριμμάτων.

Ο κ. Παπαστεργίου υπενθύμισε τη μέχρι τώρα συνεργασία με τον Σύλλογο για τις υποδομές και θέματα του οικισμού, με πρώτο έργο, την αποχέτευση ομβρίων που προχωρά. Τόνισε, ακόμη, την προσπάθεια του Δήμου, ο οποίος αξιοποίησε  τις δυνατότητες χρηματοδοτικών εργαλείων, προκειμένου να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και τα υπόλοιπα έργα που αναβαθμίζουν την περιοχή (ύδρευση, άσφαλτος, πεζοδρόμια).

Δήμος Τρικκαίων©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή