Συνεργασία Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών με τον Όμιλο unicert

Στο πλαίσιο των επαφών με Θεσσαλούς επιχειρηματίες η νεοσύστατη Πανελλήνια Συνομοσπονδία Θεσσαλών συναντήθηκε με τον Λαρισαίο Διευθύνοντα Σύμβουλο  του Ομίλου Unicert  Δρ. Δημήτρη Δερπάνη.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Συνομοσπονδίας Θεσσαλών Δρ. Στέφανος Γ. Κούτρας αφού ενημέρωσε για τους σκοπούς της Συνομοσπονδίας συνεχάρη τον Διευθύνοντα Σύμβουλο με δεδομένο ότι η Unicert  σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έχει αναπτύξει μια ξεχωριστή δραστηριότητα στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης  και ειδικότερα στον τομέα πιστοποίησης προσόντων.

Ενα ακόμα παράδειγμα, ότι οι Θεσσαλοί  διαπρέπουν και στον τομέα της ιδιωτικής εκπαίδευσης. Ο Δρ. Δημήτρης Δερπάνης επεσήμανε και την δική του χαρά και τιμή για τη συνάντηση με το προεδρείο της Συνομοσπονδίας και δήλωσε ότι ο ίδιος, οι συνεργάτες του και ο Όμιλος Unicert θα σταθούν αρωγοί στη προσπάθεια της Συνομοσπονδίας για την ανάδειξη των Θεσσαλών και της Θεσσαλίας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ακοίνωσε ότι προσφέρει 20 υποτροφίες δωρεάν  σε απόρους Θεσσαλούς  για την επιμόρφωση και πιστοποίηση στις νέες τεχνολογίες αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Επίσης ο Όμιλος στο πλαίσιο έναρξης συνεργασίας με την Συνομοσπονδία θα χορηγήσει 1000 υποτροφίες σε παιδιά Θεσσαλών για την αντίστοιχη πιστοποίηση με έκπτωση 50%.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο email της Συνομοσπονδίας έως 31/12/2019 [email protected].

Ο πρόεδρος κ Κούτρας ευχαρίστησε τον Όμιλο Unicert και εξήρε τη δραστηριότητα του Δρ Δημήτρη Δερπάνη και προσκάλεσε τον ίδιο και τους συνεργάτες του στη Κεντρική Εκδήλωση για την 138η επέτειο από την Απελευθέρωση της Θεσσαλίας την Κυριακή 1/12/2019 στην Αθήνα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γεν. Γραμματέας της ” Πανθεσσαλικής Στέγης” κ. Λάζαρος Καραούλης, η υπ.Δημοσίων Σχέσεων κ. Τατιανα Κόγια καθώς και ο Πρόεδρος των Θεσσαλών Πιερίας κ. Θωμας Σιάτρας. Από την πλευρά του ομίλου παρών ήταν και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Unicert Δημοσιογράφος κ. Αντώνης Λιάρος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα και εγκαινίασε μια εξαιρετική συνεργασία.

 ©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή