Συνεργασία Παπαστεργίου – αντιδημάρχων με τους προέδρους των χωριών του τομέα Β

Δεύτερη κατά σειρά συνάντηση με προέδρους χωριών πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Τρικκαίων. Μετά την πρώτη συνάντηση με το σύνολο των προέδρων, ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου είχε ανακοινώσει ότι τα ειδικότερα ζητήματα για κάθε τομέα θα συζητηθούν στις κατά τόπους αντιδημαρχίες. Η πρώτη από αυτές τις συναντήσεις έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου 2019 στο Βαλτινό, με τους προέδρους των χωριών του τομέα Β, δηλαδή των ΔΕ Καλλιδένδρου, Κόζιακα και Φαλώρειας.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων επεσήμανε ότι η δημοτική αρχή απέδειξε τη σημασία που δίνει στα χωριά, με τα έργα που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια. Έργα που θα συνεχιστούν και θα εξειδικευθούν ανά χωριό, σε συνεργασία με την τοπική αντιδήμαρχο κ. Ελένη Πούλιου. Ζήτησε τη συνδρομή των προέδρων και των συμβουλίων των Κοινοτήτων στο έργο του Δήμου, που αφορά άμεσα τους πολίτες. Έγινε εξειδίκευση του τρόπου αυτής της συνεργασίας, με δεδομένη την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος για το 2020.

Μια ακόμη απόδειξη για τη σημασία που δίνει η διοίκηση του Δήμου στα χωριά, είναι η παρουσία άλλων δύο αντιδημάρχων στη συνάντηση. Η κ. ΒασιλέναΜητσιάδη (Έργων) και ο κ. Γιώργος Ζιώγας (Καθαριότητας) άκουσαν με προσοχή τους προέδρους, κατέγραψαν και ιεράρχησαν προβλήματα και αιτήματα, σχεδιάζοντας λύσεις για κάθε ζήτημα χωριστά. Ο Δήμος Τρικκαίων προωθεί και στη νέα θητεία της νυν διοίκησης, τη συνεργασία των προέδρων με τους αντιδημάρχους, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η επόμενη συνάντηση, αυτή τη φορά με τους  προέδρους των χωριών του τομέα Α, θα γίνει σύντομα στο Ρίζωμα.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή