Συνεργασία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ με τον Δήμο Καρδίτσας και την Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καρδίτσας

Το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Καρδίτσας για  την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας για ανάπτυξη συνεργασίας, με στόχο την υποστήριξη του πληθυσμού της περιοχής  για την αντιμετώπιση παράνομων και νόμιμων εξαρτήσεων.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ πραγματοποίησε την Τετάρτη 13/10/21,  την πρώτη της παρέμβαση στην Καρδίτσα και συγκεκριμένα στην Πλατεία Πλαστήρα (Παυσίλυπο) με διανομή έντυπου υλικού και ενημέρωση του γενικού πληθυσμού για τις εξαρτήσεις.

Η Κινητή Μονάδα οργανώνει στοχευμένες παρεμβάσεις είτε βάσει διαγνωσμένων αναγκών, είτε βάσει αιτημάτων των τοπικών κοινωνιών. Συνεργάζεται με Δομές Υγείας και Κοινωνικής Φροντίδας, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Δικαστικές Αρχές, Καταστήματα Κράτησης και άλλες Υπηρεσίες για τη συνολική αντιμετώπιση του φαινομένου των εξαρτήσεων.

Η Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ θα βρίσκεται στην Καρδίτσα κάθε Τετάρτη, ενημερώνοντας το κοινό για τις υπηρεσίες που παρέχει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πραγματοποιούν συναντήσεις σε ειδικό χώρο που θα παραχωρηθεί από τον Δήμο Καρδίτσας.

Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, χωρίς λίστες αναμονής, με σεβασμό στο απόρρητο των πληροφοριών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Καρδίτσας (Υπεύθυνη: κα Μαρία Τσιαλκούτη, τηλ.: 2441354716) και στο ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, τηλ.: 2410 555053 και 2410 253936.

Η λειτουργία της Κινητής Μονάδας Περιφέρειας Θεσσαλίας του ΚΕΘΕΑ με έδρα τη Λάρισα εντάσσεται στον Άξονα Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση» του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία 2014-2020» και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Στοιχεία επικοινωνίας:

ΚΙΝΗΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Κύπρου 103, Τ.Κ.: 41222, Λάρισα

Τηλ.: 2410 555053 & 2410 253936

E-mail: [email protected]

https://www.kethea.gr©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή