Συνεργασία του Καλαμπακιώτη Παθολόγου Σόλωνα Κωτούλα με την Διοίκηση των ΚΕΠΑ

Την περασμένη Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 και στα κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ επι της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 8 στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Αξιολόγησης των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) κ. Δημητρίου Βασιλόπουλου, με τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΠΑΘΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΕΕΠΕ) Καλαμπακιώτη Παθολόγο κ. Σόλων Κωτούλα.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την βελτίωση της λειτουργίας των ΚΕΠΑ, καθώς και την θέση των Παθολόγων στην δομή και την λειτουργία των Επιτροπών Αναπηρίας.

Ανεφέρθη η απουσία οργανωτικού πλαισίου λειτουργίας των ΚΕΠΑ, καθώς και κανονισμού λειτουργίας, με αποτέλεσμα μη ηθελημένες παρατυπίες στη διαμόρφωση των Επιτροπών.

Επίσης ετέθη το θέμα των δυνατοτήτων του Παθολόγου και της μοναδικής ικανότητός του στην αξιολόγηση των Παθολογικών Νοσημάτων, της πολυνοσηρότητος και της ολιστικής αντιμετωπίσεώς των, που τον καθιστούν ουσιαστικό και απαραίτητο στις Επιτροπές Αναπηρίας.

Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα και ο κ. Βασιλόπουλος υπεσχέθη στον κ. Κωτούλα αμεσότερη, ευκολότερη και συχνότερη επικοινωνία στο μέλλον.©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή