Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύννεφα πάνω από τον ΑΟ Τρίκαλα

Η χθεσινή ισοπαλία του ΑΟ Τρίκαλα με την Χαλκίδα δημιούργησε για πρώτη φορά μετά την περίοδο της προετοιμασίας ιδιαίτερα θέματα.

Θέματα που έχουν να κάνουν με την συνεργασία των προπονητών. Οι κυανέρυθροι έχουν πάει στο παρωχημένο μοντέλο δύο προπονητών για την τεχνική ηγεσία και φαίνεται πως το μετάνιωσαν.

Το καλοκαίρι είχε δημιουργηθεί μια συζήτηση για τον ρόλο που θα έχει ο Τάκης Ρούσσας και ο Στέλιος Αρσένος. Με πυροσβέστη τον Παναγιώτη Μαντζανά επήλθε ηρεμία και οι δύο προπονητές συνέχισαν την συνεργασία.

Ωστόσο μετά το πρώτο επίσημο κακό αποτέλεσμα η συζήτηση άνοιξε ξανά με τον Παναγιώτη Μαντζανά να έχει διαφορά σενάρια στο μυαλό του.

Η αλήθεια είναι ότι είναι αρκετά παράλογη μια τέτοιου είδους συνεργασία. Ο κ.Ρούσσας θέλει να εντάξει στην 11αδα περισσότερο υλικό από τα Τρίκαλα ενώ από την άλλη ο Αρσένος θεωρεί πως στο βωμό της ανόδου δεν χωράει συναίσθημα.

Μάλιστα αν επιβεβαιωθεί πως και στις επιλογές της Κυριακής υπήρχε διαφοροποίηση σε επιλογές τόσο της 11αδας όσο και του ρόστερ τότε κάτι σίγουρα δεν εξελίσσεται καλά με τον Τρικαλινό επιχειρηματία να βρει την λύση άμεσα.

Όσο για τις φήμες περί αναζήτηση προπονητή δεν επαληθεύονται προς το παρών.

TRIKALA NEWS
Author: TRIKALA NEWS

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή