Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συντηρεί το δρόμο από Παλαιοχώρι προς Άγιο Γεώργιο η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Το δρόμο από το Παλαιοχώρι του Δήμου Μετεώρων προς τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου συντηρεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπογράφει το επόμενο διάστημα τη σύμβαση του έργου προκειμένου  να ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης, συνολικού προϋπολογισμού 100.000 ευρώ.

« Σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη  και τα τεχνικές μας υπηρεσίες, ικανοποιούμε τις επιθυμίες των ανθρώπων του Παλαιοχωρίου,  αποδίδοντας ασφαλή και λειτουργικό το δρόμο από τον οικισμό προς τον ναό του Αγίου Γεωργίου. Με επίκεντρο τον πολίτη, κάθε  έργο που χρηματοδοτούμε και κατασκευάζουμε, δηλώνει την προσήλωσή μας στους ανθρώπους και τις καθημερινές τους ανάγκες. Δεν  είμαστε εδώ για τον εαυτό μας, είμαστε εδώ για τους πολίτες. Για τον κάθε πολίτη, που η δική του ανάγκη μοιάζει μικρή, αλλά για μας είναι μεγάλη» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

Η συντήρηση της οδού περιλαμβάνει χωματουργικές εργασίες (διάνοιξη τάφρου απορροής ομβρίων,  καθαρισμό και μόρφωση αυτής,  άρση καταπτώσεων και κατασκευή επιχωμάτων), τεχνικά έργα ( αντιστήριξη πρανών, αποχέτευση ομβρίων) και οδοστρωσία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή