Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ: Αναζητούν νόημα σε μια μάχη χωρίς νικητές οι Τρικαλινοί συμμετέχοντες στο συνέδριο του κόμματος (φωτο)

Η επόμενη μέρα είναι αχαρτογράφητη για όλους…

Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 40 Τρικαλινών συνέδρων, ήρθε να ταράξει πολιτικά το Σαββατοκύριακο με τους συμμετέχοντες Τρικαλινούς να προσπαθούν να κρατηθούν σε ένα λεπτό νήμα ισορροπίας.

Η επόμενη μέρα είναι αχαρτογράφητη και το μόνο που έχουν είναι το απαιτητικό «τώρα» απέναντι στη δική τους τουλάχιστον πολιτική αξιοπρέπεια και εγκυρότητα.

Κι αυτό γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί όπως φαίνεται να μη βγήκε ποτέ από το «τούνελ» των εκλογών, αλλά οι ίδιοι παραμένουν εντός κοινωνίας αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως πολιτικά πρόσωπα.

Μέχρι στιγμής η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ν. Τρικάλων Μαρίνα Κοντοτόλη, δείχνει να συνεχίζει τη δική της πορεία εστιάζοντας «Θεσσαλικά» και στον βουλευτικό της ρόλο.

Από την άλλη, στελέχη που βρέθηκαν από τα πρώτα ανοδικά βήματα του ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική σκηνή, όπως η πρώην βουλευτής Παναγιώτα Δριτσέλη, θεωρεί ότι όλο αυτό που συνέβη μπορεί να δυναμώσει το κόμμα προτάσσοντας το θέμα των ιδιωτικών Πανεπιστημίων.

Λογικό βέβαια μιας και το ΠΑΣΟΚ καθώς φαίνεται, βρήκε το δεύτερο τρωτό του σημείο συνοχής στο εν λόγω θέμα, έχοντας ήδη ένα μεγάλο ρήγμα όσον αφορά τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πάντως, όλα αυτά παραμένουν ένα πεδίο παρατήρησης που αναμένεται να δώσει σημαντικά και καθοριστικά συμπεράσματα στις επερχόμενες ευρω-εκλογές.

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή