ΣΥΡΙΖΑ-ΣΟΚ στα Τρίκαλα!!! Έδιναν άκυρα ψηφοδέλτια από τις προηγούμενες εκλογές!

Άγνωστος ο αριθμός και οι αποδέκτες λάθος ψηφοδελτίων – Παρέμβαση ενημέρωσης στην σημερινή πολιτική εκδήλωση…

Με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα δύσκολο και παρόλη τη μάχη να κρατηθεί η έδρα του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Τρικάλων, θα περίμενε κανείς ότι όλοι θα βρισκόταν επί ποδός και με τα μάτια τους δεκατέσσερα μη γίνει κάποιο οργανωτικό λάθος που μπορεί να κοστίσει έστω και μία ψήφο την ερχόμενη Κυριακή των εκλογών.

Τελικά, όχι απλά έγινε λάθος, αλλά μπορεί και να κοστίσει μερικές εκατοντάδες…ψήφους στο κόμμα αφού ανάμεσα στα ψηφοδέλτια που μοιράστηκαν από το κόμμα, φέρονται να υπήρχαν και άκυρα, και συγκεκριμένα ψηφοδέλτια των εκλογών της 21 Μαΐου. Το θέμα έχει θορυβήσει ειδικά μόλις ελάχιστες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει ενημέρωση για τα σωστά ψηφοδέλτια… στην αποψινή κεντρική πολιτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20:30 στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος Ασκληπιού και Απόλλωνος με ομιλητές, τους: Γιώργο Βασιλειάδη, Αναπληρωτή Γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και την Μακρίνα – Βιόλα Κώστη, Υποψήφια Βουλεύτρια Β΄ Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalanews.gr, τα ψηφοδέλτια δεν δόθηκαν από κάποιον υποψήφιο αλλά από «μέσα»… και μάλιστα αναμειγμένα με τα έγκυρα της Κυριακής που είναι με λίστα.

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

Share:
Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Θα «καεί» ο κάμπος έως την άλλη Παρασκευή

Το Νοτιοδυτικό ρεύμα που επικρατεί στις κατώτερες στάθμες της ατμόσφαιρας στις ακτές της Αφρικής και την Κεντρική Μεσόγειο …
Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

Σε Αλεξάνδρας Λάτα μετονομάστηκε οδός στη Ν.Σμύρνη Λάρισας

«Εκπληρώνουμε την υπόσχεση που δώσαμε ως πόλη», σημειώνει ο Δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος …
Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

Μαζί στον …δρόμο Κουρέτας και κάτοικοι Φαρκαδόνας

 Δημήτρης Κουρέτας από Φαρκαδόνα:  «Όλοι  μαζί  ένα μέτωπο για να προχωρήσει η αποκατάσταση» …