Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ: Στα Τρίκαλα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών

Τι επισήμανε για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και τις προσεχείς ευρωεκλογές

Στα Τρίκαλα βρέθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για την ανάδειξη νέου προέδρου.

Ο κ. Τσακαλώτος ως ένας από τους υποψηφίους για τη διαδοχή του Αλέξη Τσίπρα όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr αναφέρθηκε στην επικαιρότητα και στη διαχείριση των πυρκαγιών που έχουν κατακάψει χιλιάδες στρέμματα γης και έχουν στοιχίσει ανθρώπινες ζωές, αλλά και σε όσα αφορούν την «επόμενη μέρα» στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας την ανάγκη να διαμορφωθεί μια ισχυρή ταυτότητα που θα βασίζεται σε σταθερές θέσεις και προτάσεις.

«Δεν μπορούμε να είμαστε αρεστοί σε όλους» τόνισε σχετικά ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας προς τα ΜΜΕ ενώ σχετικά με το μέτωπο των φωτιών, τόνισε ότι θα πρέπει να υπάρχει σχέδιο που να παρουσιάζεται την Άνοιξη αλλά και διαδικασία απολογισμού με το πέρας της αντιπυρικής περιόδου.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, αναφέρθηκε μετά από ερώτημα και στις αυτοιδιοικητικές εκλογές αλλά και στην προεκλογική περίοδο των εθνικών εκλογών αντίστοιχα, γύρω από τις συνεργασίες κυρίως με τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Όπως επισήμανε, είναι υπέρ των συνεργασιών-συμμαχιών, προαπαιτείται ωστόσο το κόμμα να έχει καταφέρει μια ισχυρή θέση. Αντίστοιχα, και στα αυτοδιοικητικά, θα πρέπει να υπάρχουν ισχυρά σχήματα και έπειτα να συζητούνται συμμαχίες. Αν και επισήμανε ότι, μέχρι τώρα δεν έγιναν παρεμβάσεις από τα κεντρικά στην κατεύθυνση αυτή με τα τοπικά στελέχη να είναι προφανώς σε θέση να καθορίσουν τη δική τους στάση ανά περιοχή και περίπτωση.

Η γνώμη του ωστόσο και η πρότασή του, όπως επισήμανε, είναι η προετοιμασία για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές να γίνουν από τη Δευτέρα κιόλας μετά τις αυτοδιοικητικές κάλπες. Όπως και για τις Ευρωεκλογές, τονίζοντας ότι δεν μπορείς τελευταία στιγμή να επιλέξεις τα πρόσωπα που θα μπούνε σε αυτή την εκλογική μάχη.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή