Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Περισυλλογή-Ενότητα-Εξωστρέφεια

Το τρίπτυχο μέχρι την μέρα της κάλπης την 25η Ιουνίου

Το αποτέλεσμα των εκλογών της Κυριακής της 21ης Μαΐου, σίγουρα δεν ικανοποίησε και σίγουρα δεν ήταν το αναμενόμενο για τους υποψηφίους, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Η επόμενη μέρα ωστόσο, ήταν και η πρώτη μέρα για τις επόμενες κάλπες, οπότε η ανασυγκρότηση ξεκίνησε παράλληλα με την περισυλλογή και την προσπάθεια διάγνωσης των σημείων που διέφυγαν κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, με τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγράφει σημαντικές απώλειες σε σχέση με τις εκλογές του 2019.

Υπάρχει βέβαια η βάση της εκλογής της υποψήφιας Μαρίνας Κοντοτόλη δίνοντας μια θέση στα βουλευτικά έδρανα για τον νομό Τρικάλων, όμως ο στόχος πλέον είναι η καταγραφή της ανατροπής της κατάστασης στις προσεχείς κάλπες. Όλα αυτά συζητήθηκαν εκτενώς σε μια πρώτη κίνηση εξωστρέφειας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και συγκεκριμένα, στο τραπέζι που παρέθεσαν σε δημοσιογράφους των Τρικαλινών ΜΜΕ το βράδυ της Παρασκευής.

Στο τραπέζι συμμετείχαν όλοι οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου καθώς και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος. Το κλίμα που επικράτησε μπορεί να είχε βαθύ προβληματισμό για τα επόμενα βήματα, όμως έδειξε ότι σε αυτή την προσπάθεια, το διακύβευμα είναι συλλογικό και δεν χωράει περιθώρια υποχώρησης.

Μένει τις επόμενες μέρες να καθοριστούν συγκεκριμένες δράσεις και προσπάθεια επικοινώνησης των προγραμματικών θέσεων πάνω σε θέματα προτεραιότητας.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή