Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων – Προς διάγνωση και θεραπεία…

«Η κακοτυχία δημιουργεί περίεργους συντρόφους» έλεγε ο Σαιξπηρ στο έργο «Η Τρικυμία». Και η αλήθεια είναι ότι σε ένα βαθμό αυτό κάπως έρχεται και δένει με τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και μάλιστα μια ανάσα από τις πολυπόθητες εκλογές.

Η «κακοτυχία» θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να αντιστοιχεί στα χρόνια που ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε από κυβέρνηση στην αντιπολίτευση…οι «περίεργοι σύντροφοι» δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις…

Έτσι Παρασκευή αργά το απόγευμα, αναμένεται να μαζευτούν οι υποψήφιοι και η γραμματεία του κόμματος καθώς και οι συντονιστές των εκλογών, ώστε να γίνει η πρώτη χάραξη της κοινής προεκλογικής στρατηγικής μέχρι τις εκλογές.
Βέβαια, μετά τη ραδιοφωνική άνευ προηγουμένου τοποθέτηση του μέλους της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων, η συζήτηση δεν προβλέπεται να μείνει μόνο στα οργανωτικά. Θα ακουμπήσει και το βάθος του προβλήματος ώστε να γίνει μια πρώτη διάγνωση της κατάστασης και να υπάρξουν προτάσεις για την αντίστοιχη θεραπεία.

Πολλοί μιλάνε (και ζητάνε) διαγραφές που σε μια προεκλογική περίοδο αυτό έχει και τα ρίσκα του αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν έτσι κι αλλιώς ελάχιστα περιθώρια αντίδρασης στα εσωκομματικά ζητήματα που έχουν προκύψει.

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή