Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Πρόσω ολοταχώς για κάλπες με οργανωτικές …αλλαγές και ανησυχίες

Αναζητούν εκλογικό κέντρο, προγραμματίζουν κεντρική εκδήλωση λίγο πριν τις εκλογές και αναμένουν νεότερα για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα

Μπορεί η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων να ήταν «σαν έτοιμη από καιρό» για τις επερχόμενες εκλογές, όμως τα δεδομένα μετά την 1η Μαρτίου άλλαξαν σημαντικά φέρνοντας και τις αντίστοιχες αλλαγές στον προεκλογικό αγώνα.

Οι εξελίξεις δεν θα μπορούσαν άλλωστε να μην επηρεάσουν σημαντικά τόσο τις πολιτικές προτεραιότητες όσο και πρακτικά ζητήματα αφού μεταθέτοντας τις κάλπες στις 21 Μαΐου και χωρίς το αντίστοιχο προεδρικό διάταγμα, ο χρόνος κινείται πιο πιεστικά όσον αφορά τις πολιτικές εκδηλώσεις τουλάχιστον.

Σε αυτή τη φάση, και πέρα από τις κοινές περιοδείες, σύμφωνα με πληροφορίες του Τrikalanews.gr αναζητείται χώρος στο κέντρο της πόλης που θα λειτουργήσει ως εκλογικό κέντρο. Κάτι που δεν αναμενόταν για τις προσεχείς εκλογές αφού μέχρι τώρα, τα κόμματα προσανατολιζόταν στην αξιοποίηση των εκλογικών περιπτέρων που θα στηνόταν στην Ασκληπιού και μόνο εκεί. Φαίνεται ωστόσο, ότι η καθυστέρηση της έναρξης όλων αυτών των διαδικασιών, οδηγεί στην εναλλακτική της ενοικίασης ακινήτου για τον σκοπό αυτό.

Οι δε πολιτικές εκδηλώσεις μάλλον είναι δύσκολο αρκετά για να οργανωθούν. Υπάρχουν σκέψεις με ομιλητές ευρωβουλευτές, που όμως και πάλι μέσα στις γιορτές του Πάσχα σίγουρα είναι αρκετά δύσκολο να προγραμματιστούν. Η μόνη σίγουρη πολιτική εκδήλωση είναι και η κεντρική που θα γίνει μία εβδομάδα σχεδόν πριν τις κάλπες στις 21 Μαΐου.

Τώρα, όσον αφορά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, να σημειωθεί ότι μάλλον θα γίνει στο πλαίσιο περιοδείας στη Θεσσαλία με κεντρική ομιλία στη Λάρισα.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή