Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Συγκρατημένα μέχρι την επίσκεψη Αλ. Τσίπρα μετά το Πάσχα

Με το βλέμμα στην τοπική κοινωνία συνεχίζουν τον προγραμματισμό δράσεων

Πρόσω ολοταχώς για τις εκλογές, αλλά με συγκρατημένα βήματα κινείται ο ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων με τους υποψήφιους και τα μέλη που έχουν αναλάβει το βάρος της προεκλογικής οργάνωσης, να εστιάζουν κυρίως στην τοπική κοινωνία και στις «παραδοσιακές» προεκλογικές επαφές. Μπορεί το πολιτικό σκηνικό σε κεντρικό επίπεδο να βρίσκεται σε πόλωση, εδώ ωστόσο η προεκλογική επικοινωνία βαδίζει για την ώρα σε βατούς κοινωνικούς δρόμους, και περιοδείες στελεχών σε χωριά, οικισμούς, λαϊκές κοκ.

Όπως δήλωσε στο Trikalanews.gr o γραμματέας της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων Σταύρος Νταούλας, «από την Παρασκευή ξεκινάμε επίσημα τον κοινό προεκλογικό αγώνα με επισκέψεις σε σημεία κοινωνικής συνάθροισης και ενδιαφέροντος. Αυτό που εισπράττουμε από τον κόσμο είναι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή. Δυστυχώς ο τρόπος με τον οποίο ανακοίνωσε τις εκλογές ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει ότι απαξιώνει θεσμούς και κοινωνία. Σε κάθε περίπτωση εμείς προετοιμαζόμαστε».

Ο Σταύρος Νταούλας, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να επισκεφθεί την περιοχή και να συμμετέχει σε μεγάλη προεκλογική εκδήλωση ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι κάτι που φαίνεται ότι θα γίνει πριν το τέλος των εορτών της Ανάστασης.

Βέβαια, και έχοντας υπόψη την πολιτική και ημερολογιακή συγκυρία, η όποια οργανωτική δράση στην κατεύθυνση αυτή, μοιραία μεταφέρεται από τα μισά του Απρίλη και έπειτα.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή