Σύρος: Μεγάλη αναστάτωση στο νησί- 60χρονος έκανε το εμβόλιο και…κατέρρευσε

Mεγάλη αναστάτωση έχει προκύψει στο νησί της Σύρου, τις τελευταίες ώρες μετά και τη δημοσιοποίηση του γεγονότος, για τον 60 χρονο, Συριανής καταγωγής, που λίγο μετά την πραγματοποίηση του εμβολίου Astra Zeneca στο εμβολιαστικό κέντρο του νησιού, κατέρρευσε κι αναχώρησε επειγόντως χθες το βράδυ (26/03/2021), για μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας , με αεροδιακομιδή.

Σύμφωνα με το πρωινή δημοσίευση στο Syrospress.gr, ένας συμπολίτης μας με τα αρχικά Π.Δ., ετών 60 πραγματοποίησε μετά από προγραμματισμένο ραντεβού το εν λόγω εμβόλιο, αλλά λίγο αργότερα όταν έφτασε σπίτι του -κυριολεκτικά και σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατέρρευσε- και μεταφέρθηκε επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και στη συνέχεια σε Νοσοκομείο της Αθήνας.

Το Syrospress.gr, μέσα στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, μίλησε με συγγενικά πρόσωπα του συμπολίτη μας για την κατάσταση που βρίσκεται ο άνθρωπος αυτή τη στιγμή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, πολύ κοντινού του συγγενικού προσώπου που μιλήσαμε μόλις πριν λίγα λεπτά, ο Π.Δ. , δεν έχει συνέλθει ακόμα, έχουν πέσει και στις συνθήκες Covid 19 εποχής και όλα είναι πιο δύσκολα.

“Θα τα πούμε σε δεύτερο χρόνο παρακαλώ γιατί ο πατέρας μου δεν έχει συνέλθει ακόμα, έχουμε πέσει και πάνω στον covid κ εγώ είμαι μόνη μου μαζί του γιατί δεν μπορούσαμε να μείνουμε κ οι δύο..”

Σύμφωνα με άλλη πηγή, του οικείου περιβάλλοντός του, σε 24 ώρες θα μπορούν με μεγαλύτερη σιγουριά να γνωρίζουν για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα μιας που σε αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεται χρόνος.

“Σε 24 ώρες θα ξέρουμε. Στην αρχή δεν κουνούσε τίποτα , στη συνέχεια λίγο το χέρι και μιλάει σπαστά..”

Στο πλαίσιo του ρεπορτάζ και ερευνώντας το θέμα που τόσο “καίει” και για το συνάνθρωπό μας αλλά και για όλους εκείνους που έκαναν είτε σκοπεύουν να κάνουν το εν λόγω εμβόλιο της Astra Zeneca, το εμβόλιο το πραγματοποίησε στο Εμβολιαστικό Κέντρο Σύρου (στο ΙΚΑ Ερμούπολης), έπειτα από προγραμματισμένο ραντεβού.

Στις 10:30 περίπου το πρωί της Παρσκευής, πραγματοποίησε το εμβόλιο -παρέμεινε σχεδόν όλο τον προβλεπόμενο χρόνο- στο κέντρο κι έφυγε οδηγώντας μηχανή προς την οικεία του στην περιοχή Ντελαγκράτσια.

“Ευτυχώς που δεν τον έπιασε στην οδήγηση αυτό. Μόλις μπήκε μέσα, πήγε να κάνει έναν καφέ και κατέρρευσε.

Ευτυχώς βρισκόταν εκεί η σύζυγος του και κάλεσε βοήθεια. Ήρθε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν βαρύ εγκεφαλικό- ισχαιμικό κι όχι αιμορραγικό σύμφωνα με την αξονική που έγινε. Το ισχαιμικό δημιουργείται από θρόμβους.

Και το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει κατηγορηθεί ότι δημιουργεί θρόμβους. Εμείς δεν είμαστε γιατροί αλλά συνδυάζουμε τα γεγονότα. “, είναι τα λόγια κοντινού του προσώπου που δε δίστασε όπως είναι λογικό να συνδυάσει τα δύο γεγονότα . Εμβολίου και άμεσου εγκεφαλικού. Στο ίδιο μήκος κύματος κι απόψεων κινούνται και ο αδερφός αλλά και ο γιος του άτυχου συμπολίτη μας.

Εμείς από την πλευρά μας παρακολουθούμε από κοντά το γεγονός, μιλάμε με κοντινό συγγενικό πρόσωπο του 60χρονου συμπολίτη μας και περιμένουμε με αγωνία να ακούσουμε την ευχάριστη είδηση ότι όλα θα πάνε καλά για να σας το μεταφέρουμε.

Η ανησυχία ωστόσο δεν σταματάει εδώ αφού ολόκληρο το νησί έχει θορυβηθεί από το γεγονός μιας που δεν είναι η μόνη πιθανή περίπτωση παρενεργειών από το συγκεκριμένο εμβόλιο.

ΠΗΓΗ: Syrospress.gr©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή