Σύσκεψη Διαπαραταξιακής Επιτροπής στον Δήμο Πύλης για την διαχείριση της πανδημίας

Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνάντηση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Πύλης για την διαχείριση της πανδημίας του SARS-CoV-2 κορονοϊού.

 Το κύριο θέμα της συνάντησης ήταν ο σχεδιασμός κοινής στρατηγικής για την διαχείριση των επιπτώσεων της πανδημίας στο Δήμο μας.

Στην σύσκεψη, που έλαβε χώρα παρουσία του Δημάρχου κ. Κ. Μαράβα, συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Υγείας, Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης κα Χαρά Καλιώρα, ο Αντιδήμαρχος Πολ. Προστασίας κ. Χρ. Ζιάκας, οι επικεφαλής της Αξιωματικής & Μείζονος Αντιπολίτευσης κ.κ. Θ. Χήρας & Β. Τσιούτσιας αντίστοιχα, οι δημ.  Σύμβουλοι Άρης Τζάνης & Μαρίνα Πανάγου, καθώς και ο Δ/ντής του ΚΥ Πύλης κ. Μιχάλης Βενιζέλος.

Κατόπιν της σύσκεψης η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε την οργάνωση και υλοποίηση ολοκληρωμένης ενημερωτικής εκστρατείας, σχετικά με την αντιμετώπιση της διασποράς της COVID-19 στο Δήμο Πύλης.

Συγκεκριμένα…

  • Συστηματική οργανωμένη ενημερωτική υποστήριξη από ομάδα επαγγελματιών υγείας, Γενικοί/Οικογενειακοί Ιατροί του ΚΥ Πύλης και ιατροί του ιδιωτικού τομέα.
  • Διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε μορφή Ενημερωτικής Αφίσας, με ανάρτηση σε κομβικά σημεία στο Δήμο Πύλης και διαδικτυακά.
  • Οργάνωση Διαδικτυακής Ενημερωτικής Εκδήλωσης με την συμμετοχή επαγγελματιών υγείας από την τοπική επιστημονική κοινότητα, σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση.
  • Συμβολική δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών στους κατοίκους του Δήμου Πύλης για την ευαισθητοποίηση και τήρηση των ατομικών μέτρων προστασίας εν καιρώ πανδημίας.©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή