Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύσκεψη Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου

Σύσκεψη με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλειο Γιαγιάκο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων, παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Συζητήθηκε η πορεία των επιχειρήσεων το τελευταίο διάστημα εν μέσω περιορισμών λόγω της πανδημίας σε συνδυασμό με τη μεγάλη άνοδο του ενεργειακού κόστους.

Τα κύρια χαρακτηριστικά για το σύνολο των επιχειρήσεων, για τον πρώτο μήνα του νέου έτους που διανύουμε, είναι οι εξαιρετικά χαμηλοί τζίροι και τα λειτουργικά έξοδα που αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Ο συνδυασμός αυτός προβληματίζει ιδιαίτερα τους συναδέλφους καθώς αν συνεχιστεί μετατρέπει τις επιχειρήσεις τους σε μη βιώσιμες αναγκάζοντας  τους να οδηγηθούν σε αναστολή της λειτουργίας τους.

Γι’ αυτό το λόγο η άμεση αύξηση της επιδότησης στο ενεργειακό κόστος από την κυβέρνηση, κρίνεται ζωτικής σημασίας προκειμένου να διασφαλιστούν πολλές θέσεις απασχόλησης που κινδυνεύουν.

Συμφωνήθηκε από κοινού η στενή συνεργασία και κοινές δράσεις μεταξύ Επιμελητηρίου και Εμπορικού Συλλόγου με στόχο την συνεχή ανάδειξη των ζητημάτων που κλονίζουν την επιχειρηματικότητα με προτεινόμενες λύσεις που θα ωφελήσουν την τοπική οικονομία.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή