Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Συσπειρωμένοι και με ….Αλέξη Τσίπρα συνεχίζουμε» τόνισε ο Νίκος Μπίστης

Στα Τρίκαλα το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, συμμετέχει σε διευρυμένη συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Την επίσημη έναρξης της προεκλογικής περιόδου, σήμανε η επίσκεψη του μέλους της Πολιτικής Γραμματείας στα Τρίκαλα Νίκου Μπίστη ο οποίος και μίλησε στη διευρυμένη συνέλευση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τόνισε ο κ. Μπίστης, απευθυνόμενος στα τοπικά ΜΜΕ, « Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να εφαρμόσει μια πολιτική που δίνει ανάσα στην πλειοψηφία της κοινωνίας, απομακρύνοντας από τα προβλήματα.

Το κόμμα σε κεντρικό και πανελλαδικό επίπεδο έλαβε τα μηνύματα της κοινωνίας, με τα μέλη σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο να εκτιμούν ότι μπορούν να έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα, με το οποίο θα ανατραπούν οι δυσμενείς συσχετισμοί. Χρέος όλων να ανατρέψουν το ενδεχόμενο μιας παντοδυναμίας μιας Δεξιάς ανεξέλεγκτης που θα έρθει το επόμενο διάστημα να επιβάλει σαρωτικές αλλαγές».

Όσον αφορά στα σενάρια περί πιθανής αλλαγής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για εντελώς αβάσιμα σενάρια, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν τον προεκλογικό αγώνα «Συσπειρωμένοι και με αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα».

Αμέσως μετά ξεκίνησε η συνέλευση με τη συμμετοχή της εκλεγμένης την 21η Μαΐου βουλεύτριας Μαρίνας Κοντοτόλη καθώς και άλλων υποψηφίων όπως Παναγιώτα Δριτσέλη, Γιάννης Χάιδος και Χρήστος Σιμορέλης και των υπολοίπων ενεργών μελών του κόμματος.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή