Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

 Συσπειρωτική και ενθουσιώδης η συγκέντρωση του Αλέξη Τσίπρα στα Τρίκαλα  

«Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνει άλλη μια τετραετία τρόμου και ανοίγει πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον», ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας

 Με ενθουσιασμό και μαζικότητα υποδέχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλέξη Τσίπρα οι Τρικαλινοί.

Η πολιτική ομιλία του προέδρου έγινε στο κέντρο της πόλης, με μεγάλο πλήθος Τρικαλινών να δίνει το παρόν με έντονο παλμό και θερμή υποδοχή.

Όπως κατέγραψε το Trikalanews.gr, o Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε τα Τρίκαλα και μίλησε στην αρχή του πεζοδρόμου της Ασκληπιού. Εκεί τον περίμενε πλήθους κόσμου, υποστηρικτές, φίλοι και μέλη του κόμματος, δίνοντας βροντερή παρουσία και φωνάζοντας συνθήματα μεταξύ των οποίων και «Να ‘τος να ‘τος ο πρωθυπουργός».

Στην ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας, εστίασε την προσοχή του, στο δίλλημα «Μητσοτάκης ή Αλλαγή».

Επανέλαβε για ακόμα μια φορά την εκλογική στόχευση για πρωτιά στις εκλογές της 21ης Μαΐου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι το κλειδί της προοδευτικής κυβέρνησης. Το πρώτο βήμα της αλλαγής» και συμπλήρωσε:

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα στείλει τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη στο χρονοντούλαπο. Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ακυρώνει άλλη μια τετραετία τρόμου και ανοίγει πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στο υπόλοιπο των ημερών μέχρι τις εκλογές τονίζοντας πως «στεκόμαστε μπροστά στην κοινωνική πλειοψηφία, στους δημοκρατικούς πολίτες, με καθαρή γραμμή ενότητας, καθαρό πρόγραμμα αλλαγής».

Κάλεσε δε, όλους τους Τρικαλινούς-ες, όλους τους Έλληνες, να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας επέκρινε την Κυβέρνηση για τον χειρισμό της πανδημίας, λέγοντας ότι «αντί να ενισχύσει τα δημόσια νοσοκομεία, τα διέλυσε, ανοίγοντας τον δρόμο στους κερδοσκόπους της υγείας να τρυπώσουν στο ΕΣΥ». Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στη συγκέντρωση, παραβρέθηκαν και αρκετοί υγειονομικοί εργαζόμενοι ενώ ο πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε και στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων καταγγέλλοντας μεθόδευση της επικράτησης των εργολάβων έναντι εργαζομένων συμβασιούχων οι οποίοι βλέπουν όπως είπε την πόρτα της εξόδου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από τις αναφορές του προέδρου Αλέξη Τσίπρα, το δυστύχημα των Τεμπών τονίζοντας ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη επί μια τετραετία άφησε παροπλισμένο το σύστημα ασφαλείας που θα απέτρεπε το τραγικό συμβάν που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους. Μάλιστα, προς απάντηση στον κ. Μητσοτάκη ο οποίος ζήτησε κοστολόγηση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ από τα Τρίκαλα, αναρωτήθηκε «πόσο κοστολογεί ο κ. Μητσοτάκης τις ζωές που χάθηκαν στην πανδημία, τις ζωές που χάθηκαν στα Τέμπη».

Ο Αλέξης Τσίπρας αναχώρησε από τα Τρίκαλα μέσα σε κλίμα πανηγυρικό  διασχίζοντας την Ασκληπιού και δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς συμπολίτες μας να του μιλήσουν.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή