Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σύσταση γραφείου αγροτικού τομέα του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα

Σε μια περίοδο που τα αγροτικά προβλήματα διογκώνονται (υψηλό κόστος παραγωγής, εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων, ανυπαρξία μηχανισμών στήριξης, καθυστερήσεις στην καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ, νέες προκλήσεις ενόψει της νέας ΚΑΠ οδηγώντας σε αδιέξοδο τους γεωργούς και κτηνοτρόφους), το Κίνημα Αλλαγής προχωρά στην δραστηριοποίηση των Τομέων του, μεταξύ των οποίων αυτόν του Αγροτικού.

Στην πρώτη συνεδρίαση συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και αποφασίστηκε στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα χωριά του νομού, για συζήτηση με τους αγρότες για τα προβλήματα τους και για τις θέσεις του Κινήματος Αλλαγής.

Το παρόν έδωσαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ηλιάδης Γιώργος και Κασοπούλου Λώρεν, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μανώλης Γιώργος καθώς και ο υπεύθυνος για τα αγροτικά θέματα και μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Μπαρούτας Βασίλης.

Στο Γραφείο Αγροτικού Τομέα συμμετέχουν οι : Γατσέλης Χρήστος Ιακωβάκης Μάκης Κατσίβελος Βύρων Μακρής Γιώργος Μπαρέκας Βαγγέλης Μπαρούτας Βασίλης Μπουσιάκης Δημήτρης Νταλαμπύρας Ανδρέας Ντοβόρης Θανάσης

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή