Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα 5 πιο δημοφιλή θέματα για αγορίστικο πάρτυ το 2020

Η ζωή έχει τις ομορφιές της, αλλά έχει και τις δυσκολίες της και χρειάζεται να είσαι δυνατός για να ανταπεξέλθεις σε ό,τι αυτή θα φέρει. Η ζωή είναι μια περιπέτεια, έτσι νιώθαμε παιδιά όταν παίζαμε με τους φίλους μας, στις γειτονιές.

Όλα όσα έρχονται έχουν να μας προσφέρουν κι όλα έχουν την θετική τους πλευρά. Η ζωή είναι μια περιπέτεια, χρειάζεται να λέμε και στα παιδιά μας, όταν παίζουν τα παιχνίδια τους. Είτε στις γειτονιές, είτε στις γιορτές, υπάρχουν πολλοί ενδιαφέροντες τρόποι για να περάσουν όμορφες στιγμές με τους φίλους τους, οι οποίες θα γίνουν οι όμορφες αναμνήσεις που θα θυμούνται μεγαλώνοντας. 

Οι εποχές αλλάζουν αλλά κάποια παιχνίδια μένουν ίδια με τα χρόνια, μόνο τα ονόματα αλλάζουν. Για να δούμε φέτος, ποια ήταν αυτά που ήθελαν περισσότερο τα αγόρια για τα πάρτυ τους.

  1. Spiderman

Οι σούπερ ήρωες είναι διαχρονική αξία και ινδάλματα πολλών γενεών. Οι υπερδυνάμεις πάντα θα τα γοητεύουν, γιατί έτσι θα έχουν την ευκαιρία να βγαίνουν αλώβητοι νικητές. Ένας πολύ αγαπητός τους ήρωας είναι και ο Spiderman, που μπορεί και σκαρφαλώνει στα πιο απόκρημνα σημεία. Χρωματισμοί σε μπλε και κόκκινο όπως η στολή του, με απαραίτητα αξεσουάρ αράχνες, ιστοί, αλλά και μάσκες και θα μπουν αμέσως στον ρόλο τους, έτοιμοι να ριχθούν σε νέες περιπέτειες.

  1. Πειρατής

Υπάρχουν ταινίες που ταυτίζεσαι αμέσως με τον πρωταγωνιστή. Έτσι, είναι πολύ πιθανόν κάποιος που διάβασε σε κατάστημα την ταμπέλα είδη πάρτυ πειρατές, να του ήρθε στο μυαλό η ταινία Πειρατές της Καραϊβικής. Οι μικροί μας φίλοι θα νιώθουν θαλασσόλυκοι με καλύπτρες ματιών, πειρατικά καπέλα και αντικείμενα με νεκροκεφαλές και παπαγάλους. Και σίγουρα θα ενθουσιαστούν με ένα παιχνίδι χαμένου θησαυρού, με έναν ζωγραφιστό χάρτη και να ψάχνουν για στοιχεία, όπου αυτός θα τους υποδεικνύει. Και το έπαθλο θα είναι μικροδωράκια που θα βρίσκονται, που αλλού; Μα, μέσα σε ένα πειρατικό σεντούκι, το οποίο και θα ψάχνουν να βρουν.

  1. Διάστημα

Το αχανές διάστημα και όλα τα μυστήρια που το περιβάλει είναι ένας δυνατός πόλος έλξης για τα αγόρια. Ταινίες και σειρές υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια, αλλά ειδικά στην εποχή μας βλέπουν παράλληλα και τις εξελίξεις. Μπορούν να διαλέξουν να είναι ο αγαπημένος τους ήρωας και ότι έχουν διακτινιστεί σε έναν πλανήτη για να λύσουν μια διαστημική υπόθεση. Είδη φαγητού με σχέδια του σύμπαντος, πιάτα σε σχήμα διαστημόπλοιου, κρεμαστά διακοσμητικά πλανήτες, μάσκες με μορφή εξωγήινου, μπαλόνια πύραυλοι, σίγουρα θα τα φέρουν πιο κοντά στο διάστημα και στην αποστολή τους.

  1. Ποδόσφαιρο

Κάποια αγόρια είναι αθλητές από μικροί, αλλά και σε πολλά αρέσει η δράση που προσφέρει ένας αγώνας. Στα είδη πάρτυ ποδόσφαιρο που υπάρχουν σε καταστήματα, θα μπορεί να βρει την φορεσιά της ομάδας του, αλλά και φανέλα με το νούμερο του αγαπημένου του παίχτη. Σχέδια και χρώματα μιας ποδοσφαιρικής μπάλας στα είδη φαγητού, χαρτοπετσέτες με ζωγραφισμένα τέρματα και μετάλλια για όλα τα παιδιά, γιατί αν έχει καλό καιρό, θα μπορεί να διοργανωθεί ένας μίνι αγώνας σε μια πίσω αυλή, ή σε έναν κοινόχρηστο προφυλαγμένο χώρο. 

  1. Δεινόσαυροι

Τα μάτια των μικρών κοιτάνε έκθαμβα απολιθωμένους σκελετούς δεινοσαύρων σε μουσεία ή σε ταινίες με αντίστοιχο περιεχόμενο.  Αυτά τα τεράστια σπονδυλωτά ζώα που έχουν εξαφανιστεί, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών με το μέγεθός τους και ως άλλοι εξερευνητές, θέλουν να μάθουν και να ανακαλύψουν όλα τα είδη που υπήρξαν. Χρώματα και σχέδια χλωρίδας και διάφορα είδη δεινοσαύρων ζωγραφιστοί σε αντικείμενα και θα είναι έτοιμοι να ξεχυθούν για περιπέτειες στο πάρτυ τους. 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή