Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα αστέρια φύτεψαν το δέντρο ευχών στον Ζωολογικό κήπο

Ξεκίνησαν οι δράσεις του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, με τα αστεράκια να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη και την προσφορά τους στη φύση.

«Ποιος ζαβολιάρης έκοψε το δέντρο της ζωής από το ζωολογικό κήπο Τρικάλων;;;;

Τα αστέρια μας ήταν εκεί και με συνεργασία και ταχύτητα έλυσαν τους γρίφους που το ξωτικό «Μελια» είχε κρύψει, προκειμένου να βρεθούν οι «ικανοί» που θα φυτέψουν το νέο δέντρο με τις υποδείξεις της αρχιφύλακά του, «Φιλιδας» ώστε να συνεχιστεί η ζωή, που πλέον κινδύνευε !!

Το νέο δέντρο ευχών φυτεύτηκε λοιπόν στο ζωολογικό μας κήπο από τα αστέρια μας, που στο τέλος άφησαν το στίγμα τους εκεί, κρεμώντας πολύχρωμα αστέρια με τα ονόματα τους, για να θυμούνται πάντα τη δράση αυτή και να παραδειγματίζουν τους περαστικούς για την έμπρακτη αγάπη μας και προσφορά στη φύση!

Μικρή γιορτούλα χαράς ακολούθησε με πινιάτες και λιχουδιές.

Θερμές ευχαριστίες από το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού στους : κκ Sargioti TheodoraMaria FanourakiAlexandros Pityrigkas για την έμπνευση τους και τη βοήθεια τους στο στήσιμο της δράσης, Panagiotis Gakopoulos και κ. Κώστα Στεργιόπουλο, υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου για τη συνδρομή τους και πέραν του ωραρίου λειτουργίας (από το χάραμα τους τρέχαμε ) και φυσικά στον Giannis Floulis (Floulis Photographers Studio) που μας πρόσφερε έξοχες λήψεις του δέντρου μας με drone…

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή