Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Αστέρια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού σε «αποστολή σωτηρίας»

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου τα Αστέρια του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού των Τρικάλων πήραν ένα μήνυμα ότι κάποιος  έκοψε το δέντρο της ζωής από το ζωολογικό κήπο Τρικάλων.

Πρόθυμα λοιπόν και πάντα ετοιμοπόλεμα, με συνεργασία και ταχύτητα έλυσαν  τους γρίφους που το ξωτικό ‘Μελια’ είχε κρύψει, προκειμένου να βρεθούν οι «ικανοί» που θα φυτέψουν το νέο δέντρο με τις υποδείξεις της αρχιφύλακά του, «Φιλιδας» ώστε να συνεχιστεί η ζωή, που πλέον κινδύνευε !!

Το νέο δέντρο ευχών  φυτεύτηκε λοιπόν στο ζωολογικό μας κήπο από τα Αστέρια μας, που στο τέλος άφησαν το στίγμα τους εκεί, κρεμώντας πολύχρωμα αστέρια με τα ονόματα τους για να θυμούνται πάντα τη δράση αυτή και να παραδειγματίζουν τους περαστικούς για την έμπρακτη αγάπη μας κ προσφορά στη φύση!

Μια μικρή γιορτή χαράς ακολούθησε με πινιάτες και λιχουδιές.

Θερμές θερμές ευχαριστίες στους : κκΣαργιώτη Θεοδώρα, Μαρία Φανουράκη, Αλέξανδρος Πιτυρίγκας για την έμπνευση τους και τη βοήθεια τους στο στήσιμο της δράσης, Παναγιώτη Γακόπουλο και κ Κώστα Στεργιόπουλο, υπεύθυνους του ζωολογικού κήπου για τη συνδρομή τους και πέραν του ωραρίου λειτουργίας και φυσικά στον Γιάννη Φλούλη που μας πρόσφερε έξοχες λήψεις του δέντρου μας με drone.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή