Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα πιο… γευστικά Χριστούγεννα από την Κωνσταντίνα Ραμιώτη και το House of Bakery

Τα απαραίτητα γλυκά και αλμυρά για κάθε γιορτινό τραπέζι!

Ποιος μπορεί να πει ότι δεν περιμένει με ανυπομονησία αυτά τα γιορτινά τραπέζια, τα γεμάτα με κάθε λογής εδέσματα και λαχταριστά γλυκίσματα; ΚΑΝΕΙΣ!

Λίγο-πολύ όλοι έχουμε αδυναμία σε κάποιες από τις χριστουγεννιάτικες γεύσεις, γλυκές  ή αλμυρές, και το House of Bakery είναι εδώ να μας τις προσφέρει όλες, στα καλύτερά τους!

Η κα. Κωνσταντίνα Ραμιώτη, ιδιοκτήτρια και υπεύθυνη κυρίως για την παραγωγή αλμυρών αρτοπαρασκευασμάτων, και ο pastry chef Θωμάς Ιακωβάκης, ο δημιουργός των γλυκών συνταγών, αποτελούν τρομερό δίδυμο και μπορούν να καλύψουν γευστικά και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο!

Στο House of Bakery μπορείτε να βρείτε όλα τα παραδοσιακά γλυκά, όπως κλασσικά μελομακάρονα και πολύ ενδιαφέρουσες παραλλαγές αυτών (ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΤΟ RED VELVET!), βουτυρένιους κουραμπιέδες, γλυκές βασιλόπιτες, υπερ-μελωμένες δίπλες, αλλά και μοναδικές προτάσεις σε τσουρέκια, χριστουγεννιάτικα μπισκοτοειδή, πανετόνε και ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί! Ιδιαίτερη μνεία αξίζει βέβαια και στα αλμυρά κεράσματα, με τεράστια ποικιλία σε γεύσεις και επιλογές για κάθε γιορτινό μπουφέ!

Αναζητήστε τις υπέροχες συνθέσεις και τα καλάθια δώρων από τα χεράκια της κυρίας Κωνσταντίνας, ή φτιάξτε κάτι νέο με περιεχόμενο της επιλογής σας, ιδανικό δώρο για κάθε επίσκεψη που, σίγουρα, θα βρεθεί στο πρόγραμμα των εορτών!

Και φυσικά, έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε την παραδοσιακή αλμυρή Βασιλόπιτα, κρεατόπιτες, τυρόπιτες ή με όποια γέμιση έχει σαν παράδοση το δικό σας σπιτικό, και να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας αρώματα και γεύσεις νοσταλγίας!

Καλά και… γευστικά Χριστούγεννα σε όλους!

Μπορείτε να το βρείτε:

Γαριβάλδη 9 (Πεζόδρομος), Τρίκαλα.

Delivery & Παραγγελίες: 24310 20404 – 6974251246

Instagram: houseofbakery_trikala | Facebook: House of Bakery

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή