Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα «ΠΡΟΣΕΧΩΣ» του Δήμου Τρικκαίων

Σύντομα στις οθόνες σας ο νέος συνδυασμός

Σίγουρα όχι τελειωτικό, αλλά σίγουρα πιο ξεκάθαρο είναι το τοπίο όσον αφορά τις υποψήφιες παρατάξεις που θα διεκδικήσουν τη δημοτική αρχή του Δήμου Τρικκαίων στις προσεχείς εκλογές του Οκτώβρη. Καιρός βέβαια να αποσαφηνιστούν τα πολιτικά παρασκήνια ώστε να βγούνε στο προσκήνιο οι προτάσεις για το αύριο του Δήμου Τρικκαίων τις οποίες οι δημότες περιμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μιας και αυτό είναι (ή θα έπρεπε να είναι) το κυρίαρχο ζητούμενο της αυτοδιοικητικής κάλπης.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr, από μέρα σε μέρα αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού με επικεφαλής τη Νικολέτα Μπρουζούκη. Βέβαια, ήδη ακούγονται σημαντικά ονόματα της πολιτικής, επιχειρηματικής και επιστημονικής σκηνής των Τρικάλων τα οποία στηρίζουν την υποψηφιότητά της που θα αλλάξουν πλήρως την πολιτική ανθρωπογεωγραφία των Τρικάλων όχι μόνο στις προσεχείς εκλογές αλλά γενικότερα από εδώ και πέρα…. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι η συγκρότηση του κεντρικού ψηφοδελτίου έχει προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό, και πλέον δίνεται το βάρος στα τοπικά όπου και εκεί οι διεργασίες είναι ακατάπαυστες.

Και σε αυτή την περίπτωση η συγκρότηση του ψηφοδελτίου μπορεί να αφορά πρόσωπα του «γαλάζιου» πυρήνα αλλά η επιλογή είναι σε ένα ευρύτερο φάσμα υπερκομματική. Το «ρεύμα» υπάρχει και ήδη συσπειρώνει δυνάμεις (άνω των 100 μέχρι τώρα βάσει πηγών) που βλέπουν μέλλον σε αυτή την προοπτική αλλά και αρκετοί που απαντούν για όσα τους δυσαρέστησαν μέχρι σήμερα…

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή