Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα ψεύτικα θέματα από τις εκπομπές της Κατερίνας Καινούργιου

Άρθρο του Κρικόρ Τσακιτζιάν

Μεγάλος θόρυβος έχει γίνει τις τελευταίες μέρες με την εκπομπή της Κατερίνας καινούργιου. Την πιάσανε λέει, να κοροϊδεύει τον κόσμο. Παρουσίασε μια ψεύτικη ιστορία που την αφηγήθηκαν δυο διαφορετικά πρόσωπα, σε διάστημα τριών μηνών. Προφανώς θεώρησε πως τόσο χρόνο χρειάζεται ο μέσος νους για να την ξεχάσει.

Τώρα θα μου πείτε, είναι κρίμα όλα αυτά που κάνει αυτό το κορίτσι, γιατί πήγαν τζάμπα τα Γαλλικά, το μπαλέτο και οι σπουδές στο Πάντειο.

Δηλαδή με λίγα λόγια, η Καινούργιου έστηνε εκπομπές και εξαπατούσε τον κόσμο. Βέβαια αν δήλωνε μόνο μοντέλο ή ηθοποιός δεν έτρεχε τίποτα. Όταν όμως δηλώνεις δημοσιογράφος, ακόμη κι αν δεν είσαι μέλος της ΕΣΗΕΑ, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, δεν βρίσκετε;

Βλέπετε σε όποια εκπομπή ήταν παρουσιάστρια τα τελευταία χρόνια πήγε άπατη. Βαρέθηκε ο κόσμος να βλέπει συνέχεια τα περί «αισθητικών επεμβάσεων» της παρουσιάστριας. Μπάφιασε να παρακολουθεί τις ερωτικές της σχέσεις.

Όταν όμως το μόνο που σε νοιάζει είναι το πώς θα διατηρηθείς στο γυαλί, για να παίζεις πρώτη θέση στα κοσμικά πάρτι και στην Ψαρού, τότε είναι λογικό να κάνεις τα πάντα για να παραμείνεις στην επικαιρότητα, ακόμη και στημένες εκπομπές.

Τώρα εδώ που τα λέμε δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που στήνει εκπομπές.

Ξέρετε πόσοι και πόσες διάσημοι δημοσιογράφοι, έστηναν εκπομπές και ρεπορτάζ και μας λιβάνιζαν ολημερίς με ψεύτικες ειδήσεις; Έστησαν καριέρα με τα ψέματα και με τις στημένες εκπομπές και σήμερα μεσουρανούν. Θα αναρωτιέστε ποιοι είναι. Δεν πρόκειται να σας πω, εκτός και αν με προκαλέσουν οι ίδιοι. Εξάλλου είναι από αυτά που έχω να γράψω σε κάποιο βιβλίο που σκοπεύω να εκδώσω στο μέλλον. Ίσως να έχει τίτλο, «Οι μεγάλοι ψεύτες της Ελληνικής τηλεόρασης» και να είστε σίγουροι πως δεν είναι λίγοι. Αν σας τα πω τώρα ποιοι και ποιες είναι, δεν θα έχετε την περιέργεια να το αγοράσετε.  Ας ωφεληθούμε κάτι επιτέλους κι εμείς, από τα ψέματα των άλλων.

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή