Τα Τρίκαλα παράδειγμα για όλη την Ελλάδα στον Τουρισμό

Έντονο ήταν το ενδιαφέρον της προέδρου του ΕΟΤ Άντζελας Γκερέκου για τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα του Νομού Τρικάλων, στον οποία μετέχουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι Δήμοι και το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Στη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλης Γιαγιάκος με την κ. Γκερέκου είχε τη δυνατότητα να της αναλύσει το σκεπτικό της σύστασης του Ενιαίου Φορέα και τα πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα που θα έχει για την ενίσχυση του τοπικού τουριστικού προϊόντος, η συνένωση των δυνάμεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Η κυρία Γκερέκου χαρακτήρισε ως «θετικό παράδειγμα για όλη την Ελλάδα τον Ενιαίο Τουριστικό Φορέα του Νομού Τρικάλων» και δήλωσε αρωγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πρωτοβουλία που ανέλαβε το Επιμελητήριο Τρικάλων για την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει σ’ αυτή την προσπάθεια.

Στη συνάντηση του κ. Γιαγιάκου με την κυρία Γκερέκου παραβρέθηκε και το μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Κωνσταντίνος Παπαυευθυμίου ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις μαζί της.©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή