Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Βαλκάνια κάνουν «απόβαση» στον Μύλο των Ξωτικών

Μεγάλη και φέτος η επισκεψιμότητα από εκδρομείς γειτονικών χωρών 

 

Δυναμικά κλείνει η χρονιά φέτος για την τουριστική κίνηση στην περιοχή μας από χώρες των Βαλκανίων, η οποία αποτελεί έναν σημαντικό και βασικό τροφοδότη με μια πηγή τουριστών, που συνδέονται στενά με τον νομό Τρικάλων.

Πέρα από την περιοχή των Μετεώρων που παραδοσιακά προτιμούν, όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, οι τουρίστες από τις Βαλκανικές χώρες εκμεταλλευόμενοι και αργίες που διαμόρφωσαν τριήμερα, προτίμησαν και φέτος τον Μύλο των Ξωτικών.

Όπως ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της e-trikala Οδυσσέας Ράπτης στο Trikalanews.gr, «Η προσέλευση είναι αρκετά μεγάλη. Η επισκεψιμότητα από τουρίστες των βαλκανικών χωρών είναι ένα γεγονός τα τελευταία χρόνια και για τον Μύλο των Ξωτικών. Εξάλλου, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μιλάμε για το κομβικότερο Χριστουγεννιάτικο πάρκο των Βαλκανίων».

Πρόκειται πάντως για έναν σημαντικό παράγοντα, μιας και προστίθεται ένας ακόμη λόγος επίσκεψης και μάλιστα κατά τους χειμερινούς μήνες. Γεγονός που δίνει διπλό όφελος στην περιοχή: από τη μία αυξημένη επισκεψιμότητα και από την άλλη, την πολυπόθητη παράταση της τουριστικής περιόδου.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή