Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα βήματα του Νίκου Σακκά στον Δήμο Τρικκαίων τις επόμενες μέρες

 

Αναμένεται ορισμός αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και ορκωμοσία νέου δημοτικού συμβούλου

Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκε από την παράταξή του ως νέος δήμαρχος Τρικκαίων ο Νίκος Σακκάς, βρίσκεται σε συνεχή κίνηση – όπως εξάλλου συνηθίζει – μεταξύ δημαρχείου και υπηρεσιών του δήμου με έμφαση βέβαια στις τεχνικές ώστε να υπάρξει συντονισμός το επόμενο διάστημα και να δοθεί προτεραιότητα στα έργα που βρίσκονται υπό κατασκευή.

Τώρα, όσον αφορά τα διοικητικά ζητήματα τις επόμενες μέρες αναμένεται μετά την έγκριση του αποτελέσματος της χθεσινής διαδικασίας ανάδειξης νέου δημάρχου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Θεσσαλίας, η ορκωμοσία του καθηγητή Γιώργου Καρατώλου στην κενή θέση δημοτικού συμβούλου που έχει προκύψει. Επίσης, αναμένεται ο ορισμός νέου αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας στη θέση δηλαδή που κατείχε μέχρι τώρα ο Νίκος Σακκάς. Οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι, εννοείται ότι και αυτή τη φορά, μένουν στη θέση τους.

Όλα αυτά για την ώρα αποτελούν προτεραιότητα, με τα εκλογικά να ακολουθούν αφού οι εξελίξεις τρέχουν κι εκεί και η συγκρότηση ψηφοδελτίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι τέλη Αυγούστου.

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή