Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα «όπλα παραπόδα» λόγω …πίτας

Πλήθος κυνηγών στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr στο κοσμικό κέντρο διασκέδασης  «Πύλης Μέγαρο» βρέθηκαν απόψε, Μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Τρικάλων, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Διοίκησης του Συλλόγου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Ταυτόχρονα, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Σύλλογο και το ήθος τους 14 Μέλη του Συλλόγου, παραλαμβάνοντας τιμητικές πλακέτες

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Σταύρος Τραγάνης, αφού ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους να έχουν «υγεία, οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία», έκανε ένα σύντομο απολογισμό της περασμένης χρονιάς, αναλύοντας τις δράσεις που αναπτύχθηκαν, ενώ παράλληλα μίλησε για την ανάδειξη του έργου του Κυνηγετικού Συλλόγου.

«Η χρονιά που πέρασε αποτελεί ορόσημο για τον Κυνηγητικό Σύλλογο Τρικάλων, όχι επειδή μεσολάβησαν εκλογές αλλά επειδή ακολούθησαν γεγονότα με θετικό αλλά και αρνητικό αντίκτυπο, και που θα σημαδέψουν την πορεία του Συλλόγου στο μέλλον» τόνισε ο κ. Τραγάνης και πρόσθεσε «Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να διατηρήσουμε τον Σύλλογο  δυνατό, αλλά δυστυχώς τελευταία παρατηρείται και μέσα στην κυνηγετική οικογένεια, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με αυτή καθ΄ αυτή την κυνηγετική δραστηριότητα, μια προσπάθεια ρηγμάτωσης και συνοχής μας. 

Αυτό συμβαίνει πλέον και στην μικρή μας κοινωνία με πρώτο βήμα την απευθείας έκδοση αδειών στη Δασική Υπηρεσία» και τόνισε «λαμβάνουμε πληροφορίες για την συνέχεια του έργου που κάποιοι αποφάσισαν να το κάνουν  "σήριαλ", με τις φήμες να φουντώνουν για τη δημιουργία "παρασυλλόγου" στα Τρίκαλα.

Είναι ευθεία επίθεση στην επιβίωση των αναγνωρισμένων Κυνηγετικών Οργανώσεων και στην διατήρηση του ελεύθερου παραδοσιακού κυνηγιού στους δύσκολους καιρούς που ζούμε» και συνέστησε στους κυνηγούς «προσοχή στη λήψη των απαραίτητων προφυλάξεων για την αποφυγή πρόκλησης ατυχημάτων, καθώς και το σεβασμό στο περιβάλλον και τους Νόμους που διέπουν» και ευχαρίστησε την Κυνηγετική Ομοσπονδιακή Θυροφυλακή για την συνεργασία που έχει με τον Κυνηγητικό Σύλλογο Τρικάλων.

Τιμήθηκαν οι Πολύκαρπος Βακρινός, Δημήτριος Βίτσας, Ορέστης Γιαννούλης, Αχιλλέας Γκράβας, Κλέαρχος Μακρής, Ευάγγελος Μπλέτσας, Απόστολος Ντέλας, Ιωάννης Πολύμερος, Αθανάσιος Πράπας, Νικόλαος Τίγκας, Δημήτριος Τότης, Γεώργιος Απ. Τσιακάρας, Γεώργιος Νικ. Τσιακάρας και Δημήτριος Χούτος.

Όσο για τον τυχερό της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί, αυτό αντιστοιχούσε σε μία γενική άδεια θήρας για την κυνηγετική περίοδο 2018-2019.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή