Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα «τροφεία» του Δήμου Τρικκαίων

Λήψη απόφασης περί του ύψους της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (συνδρομή), των  ΚΔΑΠ «Σταθμός», ΚΔΑΠ «Φρούριο 1ου Δημοτικού Σχολείου», ΚΔΑΠ «Ομόνοια 10ου Δημοτικού Σχολείου» και του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων για το σχολικό έτος 2017-2018
 
Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr η αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων, εισηγείται προς την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, τις εξής τιμές «τροφείων», ανεξαρτήτου οικογενειακού εισοδήματος.
• ΓΕΝΙΚΑ: Για 1 παιδί 15 ευρώ, 8 ευρώ για το 2ο παιδί και δωρεάν το 3ο παιδί 
• ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ: Για ένα παιδί 12 ευρώ, 8 ευρώ για το 2ο παιδί και δωρεάν το 3ο παιδί 
Επίσης, οι  μη ωφελούμενοι  της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής», που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα πιστοποίησης Η/Υ που γίνεται στα  ΚΔΑΠ «Σταθμός», ΚΔΑΠ «Φρούριο 1ου Δημοτικού Σχολείου» και ΚΔΑΠ «Ομόνοια 10ου Δημοτικού Σχολείου», θα καταβάλλουν επιπλέον της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς (συνδρομή), το ποσό των 5 ευρώ μηνιαίως.
Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από σχετική αίτηση γονέα ή κηδεμόνα μπορεί να προχωρήσει σε επανεξέταση της αναλογούσας μηνιαίας εισφοράς αν μετά από σχετική έρευνα προκύπτει αιφνίδια σοβαρή αλλαγή της οικογενειακής ή οικονομικής κατάστασης λόγω ανώτερης βίας.
Αν η φιλοξενία ξεκινά: α) από την 1η του μήνα μέχρι την 9η καταβάλλεται όλο το ποσό της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς, β) από τις 10 και μέχρι στις 19 του μήνα, καταβάλλεται το ήμισυ της μηνιαίας οικονομικής εισφοράς που αναλογεί και γ) από τις 20  και μετά δεν καταβάλλεται οικονομική εισφορά. 
Η μηνιαία οικονομική εισφορά (συνδρομή)  καταβάλλεται το πρώτο 10ήμερο κάθε μήνα για τον τρέχοντα μήνα στο Τμήμα Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης καθυστέρησης και μη καταβολής της οικονομικής εισφοράς 2 μηνών το παιδί διαγράφεται. Δεν καταβάλλεται η μηνιαία οικονομική εισφορά το μήνα Αύγουστο που αναστέλλεται η λειτουργία των ΚΔΑΠ. Για τους υπόλοιπους μήνες, η καταβολή γίνεται κανονικά ανεξαρτήτως παρουσιών. 
Σε περίπτωση διαγραφής παιδιού- ωφελούμενου, οι γονείς υποβάλλουν την αίτηση διαγραφής, έως το τέλος του προηγούμενου της επικείμενης διαγραφής, μήνα. Σε περίπτωση που η αίτηση διαγραφής υποβάλλεται από την 1η του μήνα και μετά, η μηνιαία οικονομική εισφορά τρέχοντος μηνός, καταβάλλεται εξ ολοκλήρου. Σε καμία περίπτωση διαγραφής του νηπίου, δεν επιστρέφεται η οικονομική εισφορά που έχει καταβληθεί.
Καμία αίτηση επανεγγραφής/ εγγραφής, δεν θα αξιολογείται εφόσον υπάρχει οφειλή τροφείων προηγούμενου σχολικού έτους.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή