Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα εντυπωσιακά μπαλόνια του Trikala City Run

Έναν πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι διοργανωτές του Trikala City Run να διαφημίσουν τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 5 Μαϊου στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Τοποθέτησαν λοιπόν, δύο μεγάλα μπαλόνια με το logo του αγώνα, ένα στον Ληθαίο με φόντο την κεντρική πεζογέφυρα και ένα στην αρχή της Ασκληπιού!

Οργώνουν την πόλη οι παλιές πρωταθλήτριες!!!

Όταν τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής του Trikala City Run μιλούσαν  για όργωμα όλης της πόλης προς ενημέρωση και εγγραφές ,το εννοούσαν όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά. Οι παλιές πρωταθλήτριες Λυμπίσιου Βαρβάρα,Μυλωνά Γεωργία,Μυλωνά Τασούλα,.Γρατσάνη Βίβιαν και Κούζα Χρύσα φροντίζουν γι'αυτό νυχθημερόν απ'άκρο σ'άκρο της πόλης με τα χαρακτηριστικά κίτρινα ποδήλατα του Δήμου Τρικκαίων. .Κυρίως φροντίζουν η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει ένα φωτεινό παραθυράκι διαφυγής.

Από την άλλη στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης των Τρικάλων, στον πεζόδρομο της Ασκληπιού και στο ειδικό κιόσκι που έχει στηθεί από την οργανωτική επιτροπή συνεχίζονται οι εγγραφές για τον αγώνα Trikala City Run που θα διεξαχθεί στις 5 Μαΐου στα Τρίκαλα.

Εγγραφές γίνονται και online στο www.trikalacityrun.gr

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή