Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα νέα των ομάδων του ερασιτεχνικού Τρικάλων

Κάποιες ομάδες ξεκίνησαν προετοιμασία , κάποιες ετοιμάζονται να πατήσουν γήπεδο, σε λίγες μέρες και πριν τον 15Αύγουστο θα γίνει και η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου αλλά και των πρωταθλημάτων στα τοπικά των Τρικάλων.

Την θέση του Ελευθεροχωρίου στην Α ερασιτεχνική που δεν δήλωσε συμμετοχή πήρε ο Α Ο Γλίνους νικήτρια ομάδα στον αγώνα κατάταξης με αντίπαλο τον Απόλλων Λαυγαριάς.

Στην Α1 ερασιτεχνική δεν δήλωσε συμμετοχή η ομάδα των Παραληθαίων.

Πρόδρομος, Ένωση Δροσερού Μουριάς, Γενέσι, Ασπροκκλησιά, Φωτάδα, σχεδιάζουν να κατέλθουν ξανά στα τοπικά γήπεδα και να ξεκινήσουν από την Β ερασιτεχνική.

Ο Διγενής Νεοχωρίου έχει αποκτήσει τους Σταμέκο από Γριζάνο, Καραστέργιο από Φήκη, Καλαμαρά από Δήμητρα, Γιαννούλα από Καστράκι, Λαγκαδινό από Φήκη, Γκαντιά από Φήκη. Συνεχίζουν από την περσινή ομάδα οι Τζέλης, Ζαφείρης. Προπονητής ο Στέφανος Ψύχος.

Στον Α Ο Πηγής παρέμεινε προπονητής ο Σπύρος Ευαγγέλου. Αποκτήθηκε ο Ντόσας από την Φήκη, ο Νικολαρέας από την ομάδα Νέων Α Ο Τρίκαλα, ο Λάππας από την Φιλιππιάδα. H προετοιμασία αρχίζει μετά τον 15Αύγουστο.

Ο ΑΟ Ταξιαρχών απέκτησε τον τερματοφύλακα Αναστασόπουλο, συνεχίζουν από πέρυσι οι   Γιουβρής, Παπαποστόλου, Μπαλάφας, Πατσός, Σταμόπουλος, Γιώτας, Μπλέτσας, Παπανδρέου, Χασιώτης, Τσιώλης. Προπονητής στους νεοφώτιστους της Α ερασιτεχνικής ο Κώστας Γουργούλιας ο οποίος ήταν την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα του Γλίνους.

Οι τρεις πρώτες μεταγραφές για την ομάδα των Σαραγίων είναι οι Γκουσδόβας, Βλάχος, Ζώης οι οποίοι αγωνίζονταν στο Πετρωτό.

Ξεκίνησε την Δευτέρα 6 Αυγούστου την προετοιμασία ο Άρης Αγίας Μονής με προπονητή και πάλι τον Νίκο Κακούσιο. Από  την περασμένη σεζόν συνεχίζουν οι Γιάννης Ράπτης, Μάνος Μανωλικίδης, Δημήτρης Παπαθανασίου,Δημήτρης Ζήκος, Γιάννης Τζερεμές, Άκης Κρούπης, Νίκος Αναστασίου, Μάκης Φθενάκης, Γιάννης Μακρής, Σωτήρης Λάλος, Κώστας Κύρου, Χρήστος Στάμος, Χρήστος Λέφας, Πάνος Ντακούλας, Νίκος Κούκλας, Νίκος Καραϊσκος.

Αποκτήθηκαν στις μεταγραφές οι Αλέξανδρος Ζυγούρης, Στέλιος Σικοβέλας, Δημήτρης Σακελλαρίου, Δημήτρης Μουρίτσας.

Η ομάδα του Καστρακίου συνεχίζει με προπονητή τον Γιώργο Αλμπάνη. Απέκτησε τον 14χρονο Μπλούτσο από την παιδική των Μετεώρων, ο Νταλούκας επίσης από τα Μετέωρα. Συνεχίζουν από την περσινή ομάδα οι Ρόμπος, Αλμπάνης, Γιάννης, Μπόμπολας, Χουτέας, Μπαούτης, Γραβάνης.
 
Τα φιλικά της παιχνίδια προγραμμάτισε η Κρύα Βρύση που θα έχει ξανά προπονητή τον Βασίλη Γκούμπλια:

Σάββατο 11/8: Βράχος Καστρακίου – ΑΕ Κρύας Βρύσης
Παρασκευή 17/8: Διγενής Νεοχωρίου – ΑΕ Κρύας Βρύσης
Τετάρτη 22/8: Πύργος – ΑΕ Κρύας Βρύσης
Σάββατο 25/8: ΑΕ Κρύας Βρύσης – Μ. Καλύβια
Τετάρτη 29/8: ΑΕ Κρύας Βρύσης -Δήμητρα
Σάββατο 1/9: ΑΕ Κρύας Βρύσης -Πύργος
Τετάρτη 5/9: ΑΕ Κρύας Βρύσης – Αγ. Οικουμένιος
Σάββατο 8/9: Δήμητρα -ΑΕ Κρύας Βρύσης
 
Γυναικείο τμήμα ίδρυσε η Ακαδημία Άγιαξ Τρίκαλα για κορίτσια άνω των 4 ετών.
 
Ο ΑΟ Κεφαλοβρύσου απέκτησε τους Γκουζιώτη, Παλαύρα, Μαυρίκο και Μητσιάδη από το Καστράκι και τον Σίτι από την Μεγάρχη. Η προετοιμασία των νεοφώτιστων της Α ερασιτεχνικής άρχισε την Δευτέρα 6 Αυγούστου. Παρέμεινε προπονητής ο Γιώργος Παπαζήσης.
 
Νέος προπονητής στον νεοφώτιστο της Α ερασιτεχνικής ΑΟ Γλίνος θα είναι ο Αχιλλέας Γρηγορίου , ενώ στον Πυργετό παραμένει προπονητής ο Ξενοφών Πάτρας, όπως και στα Καλύβια συνεχίζει προπονητής ο Χρήστος Πράπας. Προπονητής στον Απόλλων Λυγαριάς ο Ηλίας Πατσιάνης.
 
Ο ΑΟ Βαλτινού ομάδα που ανέβηκε στην Α1 ερασιτεχνική,  ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Αθανάσιο Μπέκα, Ιωάννη Μπούκα, Σωτήρη Ντούτσια , Παναγιώτη Δήμο και του τερματοφύλακα  Ηλία Κλιάκου ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στην Α1 ερασιτεχνική. Επίσης συνεχίζουν στην ομάδα οι Μάμαλης Ηλίας, Σκράπαρης Δημήτρης, Καραθανάσης Κώστας, Σταμούλης Ανδρέας,Σταμούλης Αθανάσιος και Φαρμάκης Γιώργος. Συνεχίζει στο πόστο του προπονητή, ο Μάκης Ζαβλανός.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή