Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα νέα του Α.Ο. Τρίκαλα

Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Γκόλια.
Σε δηλώσεις του ο αμυντικός της ομάδας τόνισε: «Είμαι ικανοποιημένος που ανανέωσα την συνεργασία μου με τον ΑΟ Τρίκαλα. Μιλήσαμε με τον μεγαλομέτοχο , μου ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα σεζόν το οποίο με βρήκε σύμφωνο. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να στηρίξει το νέο πλάνο και τη νέα προσπάθεια και να επιστρέψει στο γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να τους δικαιώσουμε με σκληρή δουλειά και να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί»
Παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα ο Ξενοφών Πάνος
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε και την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ξενοφώντα Πάνου.
Ο 28χρονος αμυντικός, έχει αγωνιστεί στις ομάδες του Απόλλωνα Σμύρνης, του Πανιωνίου, του Θρασύβουλου, της Παναχαϊκής, του ΟΦΗ, της Νέας Ιωνίας και της ΑΕΚ.
Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Τρικκαίων
Το κατώφλι του δημαρχείου πέρασε σήμερα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μπαταγιάννης πραγματοποιώντας εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ο κ. Παπαστεργίου, ευχήθηκε στον  μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ «καλή επιτυχία» στο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί και δεσμεύτηκε ότι θα συμπαρασταθεί στον Α.Ο Τρίκαλα και στο πλαίσιο του δυνατού θα ανταποκριθεί στα αιτήματα του Συλλόγου.
Από την πλευρά του ο κ. Μπαταγιάννης ευχαρίστησε τον κ. Παπαστεργίου για το ενδιαφέρον του και του τόνισε πως «η στήριξη του Δήμου Τρικκαίων θεωρείται αναγκαία καθώς ο Α.Ο Τρίκαλα είναι η ομάδα όλων των Τρικαλινών».
Ανακοίνωση για την στελέχωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα
Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοίνωσε την στελέχωση της ΠΑΕ με στόχο την εύρυθμη λειτουργία σε οργανωτικά και εκτελεστικά θέματα της ομάδας μας.
Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Χρήστος Βράκας ο οποίος έχει εργαστεί τα 3 τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ ΑΕΛ και παλαιότερα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.
Στην θέση του Γενικού Αρχηγού παραμένει ο Ζήσης Κατσαντώνης.
Υπεύθυνη γραφείων ΠΑΕ Τρίκαλα θα είναι η Νάντια Κακκέ.
Υπεύθυνος επικοινωνίας και γραφείο τύπου της ΠΑΕ αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Καραμπούλας.
Φροντιστές στην ομάδα μας για τη νέα σεζόν θα είναι οι Φίλιππος Παυλής και Παναγιώτης Καλαμάρας.
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή