Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα ..σβάρνισε όλα η Καρδίτσα!

Τον μέθυσαν με τσίπουρο Καρδίτσας τον Γιαβρόγλου!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του trikalanews.gr ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ. Φώτης Αλεξάκος είχε κλείσει το ραντεβού στην Αθήνα με τον Υπουργό Παιδείας, μία ώρα νωρίτερα από τον Δήμαρχο Τρικάλων.

Αμέτι μου χαμέτι το βάλανε ο δήμαρχος Καρδίτσας συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο παιδείας Καρδίτσας κ. Σβάρνα να λιανίσουν το χρόνο και τις δυνάμεις του υπουργού.

Αλεξακος και Σβάρνας κάνανε αρμένικη βίζιτα στο γραφείο του Γαβρόγλου.

Τα σβάρνισαν όλα και εξάντλησαν στο κουβεντολόι τον υπουργό. Κόπηκε η όρεξη του κ. Γαβρόγλου για άλλες συναντήσεις και του άνοιξε για τσίπουρο. Κατέβηκαν παρέα με Αλεξακο και Σβάρνα στον καφενέ του υπουργείου και το ρίξανε στο Καρδιτσιώτικο τσίπουρο και τους κεφτέδες που είχε πάρει στα δισάκια της η αντιπροσωπία Καρδίτσας.

Με βαρύ κεφάλι και σκασμένος στα γέλια είπε να ανανεώσει το ραντεβού με την Τρικαλινή αντιπροσωπεία. Κάποιοι λένε ότι παρεξηγήθηκε γιατί τόσα άτομα από τα Τρίκαλα πήγανε με άδεια χέρια και χωρίς τσιπουράκι.

Αναμένεται τώρα να ξεθολώσει ο υπουργός και να βάλουν μυαλό οι Τρικαλινοί που το φυσάνε και δεν κρυώνει!!!

Ψάχνονται μεταξύ τους τι καλούδια θα τρατάρουν τον υπουργό όταν θα ξανακατέβουν στο υπουργείο.

Αποκλειστικά σας μεταδίδουμε ότι κλείστηκε νέο ραντεβού της Τρικαλινής αντιπροσωπείας έξω από το υπουργείο γιατί ξεχάσανε να φωνάξουν και τον Γαβρόγλου να φωτογραφηθεί μαζί τους.
Να οργανωθείτε παλικάρια, αρματωθείτε με φωτογράφους, κάντε κουμάντο στα λουκάνικα και τα κοντοσούβλια γιατί μας πήρε σβάρνα η Καρδίτσα!!

Ούι Παναγίτσα μ',  μωρ' τ' χουν τα έρμα και ψοφάνε.. !!!

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή