Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα Τρίκαλα ψηφίζουν την συμμετοχή του Τρικαλινού Παναγιώτη Καρακίτσιου

Είναι μόλις 31 ετών, είναι Τρικαλινός με καταγωγή από την Μεσοχώρα Τρικάλων, την άγονη γραμμή της Νότιας Πίνδου που βρέχεται από τον Αχελώο ποταμό και έχει γεννήσει μεγάλους καλλιτέχνες και επιστήμονες. Τον λένε Παναγιώτη Καρακίτσιο και έχει στα χέρια του μια παγκόσμια καινοτομία, το επαναστατικό λογισμικό Geomiso, το οποίο λύνει τα χέρια των μηχανικών ενοποιώντας, πρώτο διεθνώς, τον τριδιάστατο σχεδιασμό με την τεχνική μελέτη οσοδήποτε πολύπλοκων προϊόντων και έργων μηχανικού.

Προτίμησε να μείνει στην Ελλάδα και όχι να φύγει στο εξωτερικό και ίδρυσε την ελληνική εταιρεία Geomiso, η οποία αναπτύσσει, εμπορεύεται και υποστηρίζει λογισμικό για μηχανικούς, το οποίο χρησιμοποιείται τόσο για να σχεδιαστεί ένα προϊόν όσο και για να προσομοιωθεί και να προβλεφθεί η συμπεριφορά του σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς να απαιτείται δημιουργία δοκιμαστικού προϊόντος ή εκτέλεση δοκιμών αντοχής.

Η Geomiso – ανάμεσα από περισσότερες των 1000 ελληνικών επιχειρήσεων – είναι μέσα στις 15 φιναλίστ του κορυφαίου Διαγωνισμού Ελληνικής Επιχειρηματικότητας Εnvolve Award Greece 2018.

Για πρώτη φορά φέτος, το κοινό θα επιλέξει με την ψήφο του την αγαπημένη του επιχειρηματική πρόταση.

Η πρόταση της Geomiso και του Τρικαλινού Παναγιώτη Καρακίτσιου, βρίσκεται στο βιντεάκι που ακολουθεί και κάνοντας like σε αυτό, μπορείτε να ψηφίσετε μέχρι τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου.

H ψήφος γίνεται δεκτή πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο και κάνοντας like στο βίντεο που θα ανοίξει.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή