Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα ξωτικά άρχισαν και ετοιμάζουν το σπίτι τους!

Το trikalanews.gr ήταν μπροστά όταν η χαρακτηριστική κόκκινη κορδέλα – το σήμα κατατεθέν – του Μύλου των Ξωτικών, φορτωμένη σε ένα μικρό φορτηγό, έφτασε και φέτος στην έδρα της, στον Μύλο Ματσόπουλου.

Το φορτηγάκι, μέσα σε ένα γκρίζο απ΄το ψιλόβροχο τοπίο, πέρασε ανάμεσα απ΄τις πινακίδες που ενημερώνουν ότι απαγορεύεται η είσοδος στους μη έχοντες εργασία προς το εργοτάξιο που λειτουργεί πίσω απ΄τον Μύλο – στο νησάκι του Αγιομονιώτη ποταμού και σταμάτησε μπροστά στην καμινάδα του Μύλου.

Δυο εργάτες, κατέβηκαν απ΄το όχημα και εμφανώς ευδιάθετοι, ξεφόρτωσαν με προσοχή, την μεγάλη, κόκκινη, χριστουγεννιάτικη κορδέλα που βγήκε από την αποθήκη, για να στολίσει για 8η χρονιά τον Μύλο Ματσόπουλου και να τον μεταμορφώσει, σε Μύλο των Ξωτικών!

«Καλά Χριστούγεννα, παιδιά!» ακούστηκε μια φωνή που αντήχησε στον έρημο από κόσμο εκείνη την ώρα, χώρο. Η φωνή ήρθε απ΄τα σκαλιά της εισόδου του Μύλου. Εκεί που βρίσκονταν ο πρόεδρος της e-trikala Α.Ε.

«Καλά Χριστούγεννα!» απάντησαν οι εργάτες.

Να υπενθυμίσουμε, ότι την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης, το 2011, ο δημιουργός του Μύλου των Ξωτικών, τότε δήμαρχος Τρικκαίων, Χρήστος Λάππας και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας e-trikala Α.Ε, Οδυσσέας Ράπτης, που είχε αναλάβει το στήσιμο του χριστουγεννιάτικου θεματικού πάρκου, είχαν καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, καθώς δεν είχε ληφθεί σχετική άδεια για την τοποθέτηση της κόκκινης κορδέλας στο χαρακτηρισμένο ως ιστορικό μνημείο, κτήριο του Μύλου Ματσόπουλου. Τελικά, στο κατ΄έφεση Τριμελές Πλημμελειοδικείο, αθωώθηκαν, καθώς όπως το δικαστήριο απεφάνθη, δεν υπήρξε δόλος.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή